H hot pastel απόχρωση ταιριάζει το ίδιο τέλεια στη μαυρισμένη η τη λεύκη επιδερμίδα μας

Ενώ φέτος τα χρώματα, τα prints και τα patterns έχουν την τιμητική τους και γενικότερα οτιδήποτε αποπνέει έναν αέρα fashion ελευθερίας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο, υπάρχει ένα χρώμα που ξεχωρίζει λίγο περισσότερο.

*Διακριτικός ήχος από drums για το lilac ή αλλιώς λιλά*
Το λιλά είναι ένας συνδυασμός όλων όσων μας αρέσουν. Είναι θηλυκό αλλά χωρίς να είναι τόσο girly όσο το ροζ, κολακεύει και φωτίζει όλα τα δερματικά συμπλέγματα και είναι όσο fun χρειάζεται. Όπως μπορείς να φανταστείς, ο πλανήτης της μόδας έχει ήδη αγκαλιάσει αυτή την απόχρωση που κλίνεται σε όλα τα διαφορετικά κομμάτια που απαρτίζουν μια γκαρνταρόμπα.

Επέλεξε ποιο είναι εκείνο που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα και φέρε λίγο από το fashion άρωμα των lilacs στην εμφάνιση σου.

Ένα oversized πουκάμισο

 

Ένα oversized πουκάμισο είναι πάντοτε χρήσιμο είτε θέλεις να το φορέσεις με το καθημερινό σου jean, είτε με το λευκό wide leg jean σου, είτε απλώς πάνω από το μαγιό σου. Το λιλά είναι ένα απαλό χρώμα που δεν θα σε δυσκολέψει στους στιλιστικούς συνδυασμούς κι ένα τέτοιο πουκάμισο σίγουρα θα το χαρείς. Bonus: τις δροσερές μέρες μπορείς να το φορέσεις ανοιχτό ως jacket.

Το σακάκι

 

Θα μπορούσαμε να είχαμε μια ντουλάπα γεμάτη με σακάκια όλων των χρωμάτων και πάλι δεν θα επαρκούσαν. Ένα λιλά σακάκι θα συνοδεύσει τις πρωινές σου εξορμήσεις με casual τρόπο και τις βραδινές με κομψότητα. Πάρε δύο λεπτά να το σκεφτείς φορεμένο με το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο φόρεμα και θα πειστείς.

Το gingham φόρεμα

Το συγκεκριμένο print έχει στρέψει όλα τα φώτα πάνω του κι όχι άδικα. Είναι παιχνιδιάρικο, ρομαντικό και η λιλά εκδοχή του πολύ νεανική. Είτε με χρυσά κοσμήματα, είτε με πολύχρωμες χάντρες, θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Το σετ

 

Σε ένα σετ με σορτσάκι μάλλον όλες θα υποκύψουμε οπότε γιατί να μην προτιμήσουμε ένα τόσο γλυκό χρώμα όπως το λιλά; Αναλόγως με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις φόρεσε το με sneakers, πλατφόρμες ή chunky πέδιλα.

Το split hem παντελόνι

Το split hem ήταν μεγάλη τάση στα παντελόνια φέτος και φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι και την θερινή σεζόν. Το λιλά είναι ιδιαίτερο χρώμα για παντελόνι αλλά φέρει την γλυκιά νοσταλγία των 90’s. Με ένα ζευγάρι mules θα αναδειχτεί ακόμη περισσότερο και με ένα λευκό απλό πουκάμισο θα του δώσεις έναν πιο προσεγμένο χαρακτήρα.

Τα mules

Και μιλώντας για mules δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε πόσο ωραία πάει το λιλά και στα παπούτσια. Υπόσχονται να φωτίσουν και το πιο απλό outfit.

To floral print

Τα lilacs δεν θα μπορούσαν να μην ταιριάζουν με ακόμη περισσότερα λουλούδια. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να φορέσεις το πιο ανθισμένο outfit που μπορείς να σκεφτείς και να χαρείς τον ήλιο στο έπακρο.

Το total look

Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχεις ένα total look περνάει από το κοστούμι. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε όσες θέλουν να πειραματιστούν με την μόδα και να δοκιμάσουν κάτι κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ταιριάζει υπέροχα με κίτρινες και ροζ λεπτομέρειες.

Lilacs details

Μια μπλούζα ή μια τσάντα ή ακόμα κι ένα ζευγάρι κάλτσες είναι ιδανικές λεπτομέρειες για να εντάξεις λίγο λιλά στο σύνολο σου σε μικρότερες δώσεις. Το λιλά παντρεύεται αρμονικά με το λευκό, τα ανοιχτά jeans αλλά και με άλλες pastel αποχρώσεις οπότε δεν θα σε περιορίσει καθόλου.

Διαβάστε ακόμη:

Εύκολα μπισκότα καπουτσίνο με λεύκη σοκολάτα

Eίναι πραγματικά ωφέλιμο να ασκούμαστε σε υψόμετρο;

Πηγή: savoirville.gr