French Style: Τips για τις 5 πιο κοινές καλοκαιρινές περιστάσεις

Οι Γαλλίδες είναι γνωστές για τη φινέτσα, την καλαισθησία και το αψεγάδιαστο στυλ τους. Ανεξάρτητα από την εποχή και την περίσταση δημιουργούν πάντοτε μια ανεπιτήδευτα τέλεια εμφάνιση, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Αν θες, λοιπόν, κι εσύ να αποκτήσεις έναν πιο παριζιάνικο αέρα το φετινό καλοκαίρι, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

Ποια είναι τα must-have που έχουν στην ντουλάπα τους όλες οι Γαλλίδες;

  1. Το τέλειο τζιν, το οποίο εφαρμόζει ιδανικά στη σιλουέτα της και δεν είναι ούτε πολύ κοντό, αλλά ούτε και πολύ μακρύ.
  2. Ένα απλό ζευγάρι μαύρων σανδαλιών.
  3. Ένα χαλαρό καλοκαιρινό φόρεμα.
  4. Μια ψάθινη τσάντα.
  5. Ένα άσπρο, δροσερό, μεταξωτό πουκάμισο.

Τι δεν θα φορούσαν ποτέ;

Οι Γαλλίδες δεν ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά προσκολλώνται στα signature looks τους, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το στυλ τους και τι ταιριάζει ιδανικά στον σωματότυπό τους. Παράλληλα, όσον αφορά το μακιγιάζ δεν κάνουν υπερβολές και σε ορισμένες περιπτώσεις αφήνουν την επιδερμίδα τους να αναπνεύσει, αφού θέλουν να δίνουν την εντύπωση πως δεν έχουν προσπαθήσει πολύ για να δημιουργήσουν μια αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Τι να φορέσεις όταν...

Είσαι καλεσμένη σε γάμο

Ένα boho, μακρύ φόρεμα με ένα βαθύ, αλλά όχι προκλητικό, ντεκολτέ ή με ανοιχτή πλάτη αποτελεί μια ιδανική επιλογή. Ας μην προτιμήσεις καλύτερα κάτι πολύ υπερβολικό ή λαμπερό, καθώς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επισκιάσεις τη νύφη.

Βρίσκεσαι στον εργασιακό σου χώρο τους καλοκαιρινούς μήνες

Ας μην ξεχνάμε πως στην δουλειά μας χρειάζεται να είμαστε όχι μόνο άνετες, αλλά και κομψές. Για αυτόν τον λόγο, τι καλύτερο από ένα απλό τζιν παντελόνι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα λευκό, μεταξωτό πουκάμισο και πέδιλα με χαμηλό τακούνι;

Θα βγεις το πρώτο σου ραντεβού

Ένα απλό μεταξωτό lingerie, με τζιν παντελόνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια αποτελεί μια άριστη επιλογή.

Θα εξερευνήσεις το νησί, στο οποίο είσαι μαζί με τις φίλες σου

Ο σύμμαχος σου για τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές είναι ένα maxi αέρινο φόρεμα, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με flat, εντυπωσιακά σανδάλια.

Ταξιδέψεις

Η άνεση είναι το παν. Για αυτόν τον λόγο, επίλεξε ένα άνετο λινό shorts, ανάλαφρο πουκάμισο, ίσως κι αυτό λινό και sneakers ή μπαλαρίνες.

Εν τέλει, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να δημιουργήσεις ένα chic look. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές των Γαλλίδων (aka ιέρειες της μόδας) για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα των περαστικών με το άψογο και καλαίσθητο outfit σου.

Διαβάστε επίσης:

Ταπετσαρία με όψη μαρμάρου: Γιατί πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το trend;

Και τελικά πότε φτάνεις την ευτυχία;

Πηγή: savoirville