Κλείσιμο

Cloud Skin: To νέο beauty trend «αγκαλιάζει» τη φυσική λάμψη του προσώπου

Αν μέχρι τώρα έχεις διαπιστώσει ότι το πρόσωπο σου έχει περισσότερη γυαλάδα από την επιθυμητή, σίγουρα έχεις γεμίσει το ράφι και το νεσεσέρ σου με ό,τι ματ προϊόν υπάρχει. Για όλα φυσικά φταίει η φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να έχεις συμφιλιωθεί. Το νέο beauty trend που ακούει στο όνομα 'cloud skin' έρχεται για να ενισχύσει επιτέλους αυτή τη λάμψη και να σου δείξει πώς να την χρησιμοποιήσεις υπέρ σου.

Πώς προέκυψε το cloud skin;

Αν κάποιον πρέπει να ευχαριστούμε για τη νέα τάση, αυτός είναι o makeup artist Dominic Skinner, του Glow Up. Εκείνος κατάφερε να βρει ένα νέο τρόπο για φυσική λάμψη, χωρίς την ταλαιπωρία του glass skin. Εκείνη η τάση της Κορεάτικης ομορφιάς επέβαλε μία πληθώρα προϊόντων που στόχευαν στη λεία και αψεγάδιαστη εμφάνιση του δέρματος. Τώρα, με πολύ λιγότερα προϊόντας, μπορείς να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν ταλαιπωρεί και δεν ερεθίζει το πρόσωπο σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Park (@ninapark)


Για πετύχεις το cloud skin, ακολούθησε τα παρακάτω 3 βήματα:
 

Προετοίμασε το δέρμα σου

Θα έλεγε κανείς ότι το cloud skin δεν είναι τελικά κάποιο makeup κόλπο, αλλά μία μορφή skincare. Για να προστατεύσεις, λοιπόν, το πρόσωπο σου, άπλωσε σε καθαρή επιδερμίδα ένα ενυδατικό προϊόν που ιδανικά περιέχει υαλουρονικό οξύ. Έπειτα φρόντισε να "σφραγίσεις" την ενυδάτωση που αυτό προσφέρει με ένα λαδάκι προσώπου που αναδείξει τη φυσική λάμψη σου.

Φτιάξε μία καλή βάση
Το cloud skin βασίζεται σε διάφορες υφές και προϊόντα και η απόδειξη είναι αυτό το δεύτερο βήμα. Εδώ μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα moisturizer με χρώμα, ώστε να λειάνει όσο γίνεται την επιδερμίδα σου. Έπειτα, εφάρμοσε ταμποναριστά μία setting powder στην περιοχή Τ, δηλαδή σε σαγόνι, μύτη, λίγο στα μάγουλα και πάνω στο μέτωπο. Σιγά σιγά, το "εφέ του σύννεφου" διακρίνεται, μιας κι είναι ορισμένες οι περιοχές του προσώπου που παραμένουν λαμπερές, ενώ οι υπόλοιπες είναι ματ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Park (@ninapark)

 


Highlighter και πάλι highlighter
Αν η λάμψη που έχεις πετύχει μέχρι τώρα σε ικανοποιεί, μπορείς να σταματήσεις. Διαφορετικά, κάνε στην άκρη τα κραγιόν και τη μάσκαρα, και πιάσε το highlighter. Είναι το εργαλείο που θα σου δώσει το ιδανικό cloud skin και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε χείλη, μάτια και μάγουλα. Αν σου λείπει το χρώμα σε όλη αυτή τη διαδικασία, δοκίμασε να προσθέσεις και κάποιο ρουζ. Ωστόσο, στο τέλος εννοείται μην ξεχάσεις να κάνεις blend και να τα φέρεις όλα σε μία ισορροπία.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχει ακριβής χρόνος άσκησης που μπορεί να μειώσει τους κινδύνους της καθιστικής ζωής

Είσαι σίγουρη πως πλένεις το πρόσωπο σου με τον σωστό τρόπο;

Πηγή: Savoirville