4 ζώδια που ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους

Κάποια ζώδια αισθάνονται άνετα να κάθονται και να συζητούν για τα βαθύτερα συναισθήματά τους. Μερικά άλλα όμως ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους και, πιο συγκεκριμένα, τα πληγωμένα συναισθήματά τους. Αποφεύγουν πάση θυσία τις σοβαρές συζητήσεις.

Εδώ είναι αυτά τα ζώδια που κρύβουν τις ρωγμές στην καρδιά τους και δύσκολα θα παρατηρήσεις ότι κάτι τα πλήγωσε.

Κριός

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει να δείχνει καμία μορφή ευπάθειας επειδή πιστεύει ότι είναι αδυναμία. Όταν η καρδιά του είναι ραγισμένη, θα συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ίσως να λέει και ψέματα πως αυτός πλήγωσε πρώτος τον άλλον και όχι το αντίθετο. Θα δώσει μια παράσταση, προσποιούμενος ότι δεν πονάει.

Προτιμάει να υποφέρει σιωπηλά παρά να αφήσει οποιονδήποτε άλλο να εισέλθει στην καρδιά του. Ντρέπεται για το πόσο εύθραυστα είναι στην πραγματικότητα τα συναισθήματά του. Προσποιείται ότι δεν πληγώνεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι πληγώνεται πολύ εύκολα.

Καρκίνος

Κάθε φορά που έχει συμβεί κάτι κακό σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, ο Καρκίνος θα είναι ο πρώτος που θα το βοηθήσει να νιώσει καλύτερα. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλει να ενοχλεί κανέναν άλλο με τα προβλήματά του. Το να ζητάει βοήθεια από άλλους τον κάνει να νιώθει βάρος, παρόλο που τα αγαπημένα του πρόσωπα του ζητούν βοήθεια όλη την ώρα και δεν διστάζει ποτέ να βοηθήσει.

Ο Καρκίνος προτιμάει να ανησυχεί για το τι ενοχλεί κάποιον άλλο παρά να σκεφτεί τι ενοχλεί τον ίδιο.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ απασχολημένο για να πληγωθεί. Κάθε φορά που αισθάνεται θλίψη το ρίχνει στη δουλειά. Κάνει οτιδήποτε για να μη σκέφτεται τα δικά του θέματα. Παρόλο που αυτό το ζώδιο λύνει προβλήματα άλλων, χρονοτριβεί όταν πρόκειται να διορθώσει τα δικά του προβλήματα. Προτιμάει να επικεντρώνεται σε οτιδήποτε άλλο και να αφήσει τα συναισθήματά του για μια άλλη μέρα. Είναι ένα από τα πιο λογικά ζώδια, οπότε τα μπερδεμένα συναισθήματά του τον ενοχλούν. Μόνο τον εμποδίζουν. Και αυτό δεν θέλει να το αντιμετωπίσει.

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο δεν θέλει ποτέ να καθίσει και να μιλήσει για τα συναισθήματά του. Αυτός είναι ο λόγος που σπάνια δείχνει τα συναισθήματά του στους γύρω του. Θα προσποιηθεί ότι όλα είναι τέλεια γιατί δεν θέλει να του κάνει κανείς ερωτήσεις για το τι συνέβη ή να τον λυπηθεί. Δεν εμπιστεύεται τους περισσότερους ανθρώπους, επομένως είναι συνήθως πολύ εύκολο για αυτόν να κρατήσει τα μυστικά του για τον εαυτό του.

Ωστόσο, θα κρύψει τον πόνο του ακόμα και από τους αγαπημένους του, γιατί νιώθει ότι χάνει τη δύναμη του. Συμπεριφέρεται σαν τίποτα να μην μπορεί να τον βλάψει, έτσι κανείς δεν ρωτά καν αν είναι καλά. Ο κόσμος δεν παρατηρεί ποτέ τη στεναχώρια του.

Διαβάστε ακόμα:

5 αντικείμενα που θα αναβαθμίσουν τη διακόσμηση του χειμώνα

9 fashion items που θα σε κρατήσουν ζεστή και κοστίζουν λιγότερο από 60€

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: savoir ville