Κλείσιμο

Ζακλίν Σμίθ: 76 ετών, αλλά αγέραστος «άγγελος του Τσάρλι» με το γιο της! Τι σχολίασε η ίδια (pic) 

Viral έγινε πριν περίπου ένα μήνα η φωτογραφία της 76χρονης Ζακλίν Σμιθ, του άλλοτε «αγγέλου του Τσάρλι». Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον 39χρονο γιο της Γκάστον Ρίτσμοντ και ανάρτησε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, και η νεανική της εμφάνιση προκάλεσε το θαυμασμό. Τι εξήγηση δίνει όμως η ίδια; Ήταν ιδιαίτερα μετριόφρων… 

«Θα σας πω ότι ήταν μια καλή φωτογραφία», εξομολογήθηκε η 76χρονη σταρ του «Charlie’s Angels», στο Page Six σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Το σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Ήταν τυχερό. Υπέροχος φωτισμός. Είμαι με έναν άνθρωπο που λατρεύω, το γιο μου, και ήταν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, οπότε τα μάτια μου μάλλον έλαμπαν από δάκρυα εκεί, σπινθηροβόλα επειδή είναι ένας από τους ανθρώπους που λατρεύω». 

Τον περασμένο μήνα, η Σμιθ προκάλεσε αίσθηση το διαδίκτυο όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της και του 39χρονου γιου της, με πολλούς θαυμαστές της να σχολιάζουν πώς έμοιαζε περισσότερο με την αδερφή του Ρίτσμοντ παρά με τη μαμά του. «Μου αρέσει αυτό που μου λέει αυτή η φωτογραφία», σχολίασε η Σμιθ. «Λέει ότι είμαι η πιο τυχερή κυρία στον κόσμο που έχω έναν γιο σαν αυτόν. Όπως γνωρίζουμε, οι φωτογραφίες, αντικατοπτρίζουν αυτό που συμβαίνει μέσα σου, και αυτή η εικόνα αντανακλούσε κάθε συναίσθημα που είχα εκείνη τη στιγμή».

Πηγή: pagesix.com