Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια για Χάρι-Μέγκαν; Η επιθυμία της Ελισάβετ και οι επιφυλάξεις

Μπορεί σήμερα οι σχέσεις των Sussexes με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας να είναι αρκετά περίεργες και κατά πολλούς οι royals να μην θέλουν να δουν ποτέ ξανά μπροστά τους τον Χάρι και τη Μεγκάν μετά τις δηλώσεις τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ωστόσο το αίμα νερό δεν γίνεται.

Λίγο μετά την είδηση της διανυκτέρευσης της βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο και έπειτα από τις απανωτές δημοσιεύσεις που την θέλουν να μην είναι καλά στην υγεία της, ο εγγονός της Χάρι φαίνεται αρεκτά ανήσυχος. Για τον λόγο αυτό, εκείνος και η σύζυγός του φαίνεται να επιθυμούν να ταξιδέψουν τα Χριστούγεννα στην Βρετανία προκειμένου να βρεθούν κοντά στην βασίλισσα.

Παρά όμως την επιθυμία τους να βρεθούν στην Αγγλία για τις γιορτές, η πρόσκληση γι' αυτούς δεν είναι δεδομένη. Όπως είχε γίνει γνωστό, οι σύμβουλοι της βασίλισσας Ελισάβετ δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική απόφαση για το αν θα προσκαλέσουν τους δύο τους μετά από όσα έχουν συμβεί.

«Η βασίλισσα θα χαιρόταν πολύ γιατί λατρεύει τον Χάρι και επίσης αγαπάς ένα παιδί ακόμα κι αν διαφωνείς σε ό,τι κι αν κάνει [...] Πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, αν πράγματι έρθουν, γιατί το συναίσθημα είναι πως δεν μπορείς να τους εμπιστευθείς και ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτό για το επόμενο ντοκιμαντέρ τους ή το νέο βιβλίο του Χάρι» δήλωσε χαρακτηριστικά η βασιλική βιογράφος αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μιας συνάντησης των Sussexes με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: Must