Χάρι- Μέγκαν: Γιατί δεν αποκαλύπτουν ποιος είναι ο ρατσιστής της βασιλικής οικογένειας

Όπως μάλλον θυμάστε, η Meghan Markle και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry αποκάλυψαν στην πολυσυζητημένη τους συνέντευξη με την Oprah Winfrey πως ένα άτομο από την βασιλική οικογένεια έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα δέρματος του Archie.

Πιο συγκεκριμένα, η Meghan Markle είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της ότι κάποιο μέλος της οικογένειας είχε αναρωτηθεί πριν γεννηθεί το μωρό "πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του” με τον πρίγκιπα Harry να το επιβεβαιώνει. Το ζευγάρι όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο... και βάση της νέας βιογραφίας των Sussexes η εν λόγω απόφαση λήφθηκε μετά από πολλή σκέψη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η νέα έκδοση της βιογραφίας Finding Freedom το ζευγάρι αποφάσισε να μην πει ποιος royal έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο αφού θεώρησαν πως κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε το Μπάκιγχαμ.

Αν και τότε το ζευγάρι ξεκαθάρισε το ζευγάρι ήταν πως το σχόλιο δεν έγινε ούτε από τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά ούτε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η Lady Colin Campbell, διάσημη κοσμική και συγγραφέας βιβλίων για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, υποστήριξε στην συνέχεια πως το σχόλιο προήλθε από την αδερφή της βασίλισσας, πριγκίπισσα Άννα.

Πηγή: Must