Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Είδαν την παρέλαση για την Ελισάβετ από ένα παράθυρο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την Πέμπτη μια διακριτική δημόσια εμφάνιση, την πρώτη στη Βρετανία, δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και τη φυγή τους στην Καλιφόρνια   

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έκαναν την Πέμπτη μια διακριτική δημόσια εμφάνιση, την πρώτη στη Βρετανία, δύο χρόνια μετά τη ρήξη τους με τη βασιλική οικογένεια και τη φυγή τους στην Καλιφόρνια. 

Καθώς είχαν αποκλειστεί από τον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επειδή δεν έχουν ενεργό δημόσιο ρόλο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παρακολούθησαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Daily Mail», «ο Χάρι από ένας δημοφιλής πρίγκιπας του 21ου αιώνα έχει μετατραπεί σε έναν πρίγκιπα που κρύβεται σε δωμάτια, με τους πιο κατώτερους συγγενείς του».

Όσο για την επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ, το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον ήταν σκόπιμη, όπως γράφουν στο σχετικό ρεπορτάζ

«Ίσως ήταν υπερβολικό να περιμένει κανείς από ένα ζευγάρι που εκτιμούσε τα χρήματα και την προσωπική ελευθερία πάνω από τις βασιλικές παραδόσεις της υπηρεσίας και του καθήκοντος να ξαναβρεί ξαφνικά αυτές τις αρετές», γράφει με νόημα η «Daily Mail». 

Και συνεχίζει: «Αλλά αν επρόκειτο να υπάρξει μια ευκαιρία να δοθεί στη βασίλισσα το μεγαλύτερο δώρο για το πλατινένιο Ιωβηλαίο - η φωτογραφική απόδειξη της οικογενειακής ενότητας - αυτή κερδήθηκε και χάθηκε μέσα σε μια ώρα περίπου, όταν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους βασιλικούς συγγενείς τους σε ένα σημείο θέασης, με θέα την τελετή του Trooping The Color». 

Και είναι αλήθεια ότι τα βρετανικά ταμπλόιντ ανέβασαν φωτογραφίες της Μέγκαν να χαμογελάει στα παιδιά και να τους κάνει νοήματα να σωπάσουν, ενώ συζητά με τον Χάρι. 

«Υπήρξε μια συνάντηση με τον ηλικιωμένο ξάδερφο της βασίλισσας, τον Δούκα του Κεντ, και δύο απολαυστικές στιγμές όταν ο Χάρι και η Μέγκαν - και οι δύο προσφέροντας μια παιχνιδιάρικη σιωπή - γονάτισαν για να μοιραστούν ένα αστείο με τα εγγόνια της πριγκίπισσας Άννας.

Όσο γοητευτικά και αν ήταν αναμφίβολα αυτά τα καρέ, φανταστείτε την αξία μιας φωτογραφίας τους με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Μήπως η απουσία τους ήταν σκόπιμη;», αναρωτιέται ο δημοσιογράφος. 

Ένα είναι σίγουρο… Ότι για τον πρίγκιπα Χάρι αυτή πρέπει να είναι η πιο δύσκολη επιστροφή, επειδή περιορίστηκε σε κάτι, ελάχιστα περισσότερο από έναν απλό θεατή.  


 

Πηγή: skai.gr