Βαλίτσες για Ελλάδα ετοιμάζουν Σκάρλετ Γιόχανσον και Κιμ Καρντάσιαν-Το δώρο των MTV Awards

H Scarlett Johansson, η Kim Kardashian, η Gal Gadot και δεκάδες ακόμα σταρ του Χόλιγουντ μόλις κέρδισαν ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Είναι παράδοση, πλέον, σε όλες τις μεγάλες βραδιές βραβείων, οι συμμετέχοντες να λαμβάνουν το λεγόμενο «goodie bag», ένα πακέτο με δώρα, που δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις να προμοτάρουν τα προϊόντα τους στις μεγαλύτερες διασημότητες του πλανήτη. Ως γνωστόν, ένα μόνο post στο Instagram από αυτούς τους celebrities είναι αρκετό για να απογειώσει τις πωλήσεις μίας εταιρείας. Για αυτό και τα τελευταία χρόνια, τα goodie bags των βραβείων γίνονται όλο και πιο ακριβά, όλο και πιο εντυπωσιακά.

Παρότι η πανδημία έχει κλέψει κάτι από τη λάμψη των βραβείων, τα MTV Movie & TV Awards δεν θα μπορούσαν να πάνε κόντρα στην παράδοση. Έτσι όλοι οι υποψήφιοι, οι παρουσιαστές και βέβαια οι νικητές των βραβείων έλαβαν χθες το βράδυ, μεταξύ άλλων, ένα ταξίδι στην Ελλάδα ως δώρο.

Το πακέτο των δώρων, το οποίο επιμελήθηκε η εταιρεία Backstage Creations, περιλαμβάνει εκτός από τις διακοπές σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, καλλυντικά, σοκολατάκια, μαγιό και διάφορα gadgets.

Μένει να φανεί πόσοι από τους σταρ που κέρδισαν το ταξίδι στην Ελλάδα θα αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν.

Πηγή: Money Review