Τζόαν Κόλινς vs Καρντάσιαν: Πολύ πλαστική εκεί – Ειρωνεία και για τα... δόντια της Σοφίας Λόρεν

Η 88χρονη βρετανίδα ηθοποιός τη σειράς Δυναστεία Τζόαν Κόλινς θυμήθηκε το ρόλο της «κακιάς» Αλέξις Κάρινγκτον που υποδυόταν, και σάρκασε την οικογένεια Καρντάσιαν για τις πλααστικές επεμβάσεις της. Από το στόμα της ωστόσο, δεν γλίτωσε ούτε η συνομήλική της Ιταλία ηθοποιός Σοφία Λόρεν… 

«Έχει πέσει πολύ χειρουργική επέμβαση εκεί» δηλώνει  δηκτικά για τις Καρντάσιαν η Dame Κόλινς στα νέα απομνημονεύματα της που τιτλοφορούνται "My Unapologetic Diaries", τα οποία είναι πραγματικά «αμακιγιάριστα» και χωρίς λογοκρισία. 

Η Βρετανίδα σταρ «περιποιήθηκε» πρώτα τη συμπρωταγωνίστριά της στη Δυναστεία Λίντα Έβανς και τις πλαστικές της επεμβάσεις, και στη συνέχεια εφόρμησε στην οικογένεια Καρντάσιαν για το…  νυστέρι που έχει πέσει σύμφωνα με την Daily Mail.

«Μπορείς να αγνοείς κάποιον όταν έρχεται με ταινία στο βλέφαρό του;» έγραψε χαρακτηριστικά για την Έβανς, η οποία πρωταγωνιστούσε στη σαπουνόπερα του ABC ως αντίπαλος της. «Όλοι οι άλλοι ηθοποιοί έλεγαν: Τι νομίζεις ότι έκανε;»

«Είμαι ο μόνος άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχει κρίση παχυσαρκίας; Αυτά τα χείλη που κάνουν οι άνθρωποι, νομίζω ότι φαίνονται γελοία», είπε για τις σημερινές τάσεις στην αισθητική χειρουργική. «Συγγνώμη. Και αν οι άνθρωποι θέλουν να τριγυρίζουν έτσι, εγώ θα το κοροϊδέψω». 

Η Κόλινς στη συνέχεια συνέχισε να κατηγορεί τις Καρντάσιαν, τη… δυναστεία των τηλεοπτικών ριάλιτι. «Όλοι μιλάμε για αυτό. Έχετε πάει ποτέ σε κομμωτήριο; Οι Καρντάσιαν, για παράδειγμα». «Η Κρις Τζένερ, η μητέρα τους, είναι καλή μου φίλη και δεν θέλω να είμαι αγενής με τα παιδιά της, αλλά έχει πέσει πολύ χειρουργική επέμβαση εκεί και μίλησα με τους
φίλους μου γι 'αυτό, όπως είμαι σίγουρη και εσείς, για τους κώλους τους, τις μικροσκοπικές μέσες», είπε. 

Σε ό,τι αφορά τη Σοφία Λόρεν και τα λευκά της δόντια, γράφει χαρακτηριστικά ότι  «μοιάζουν σαν να είναι σκαλισμένα από ελεφαντόδοντο»!

«[Η Λόρεν] είναι ακόμα ζωντανή. Αλλά δεν είναι ότι είμαστε φιλαράκια και δεν πρόκειται να μου ξαναμιλήσει. Και είναι αλήθεια», συνέχισε η Κόλινς για την οδοντοστοιχία της Ιταλίδας σταρ...
 

Πηγή: skai.gr