Τζένιφερ Άνιστον: Σκληρή η βιοπάλη- Τι δουλειά έκανε πριν ξεκινήσει να παίζει στα Φιλαράκια

H Τζένιφερ Άνιστον είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόουμπιζ και παράλληλα, μια από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς του πλανήτη. Και ενώ οι περισσότεροι φανταζόμαστε πως η ζωή της ηθοποιού ήταν πάντα λαμπερή και χλιδάτη, η πραγματικότητα μάς διαψεύδει αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, στο παρελθόν ήταν απλώς μια κοινή θνητή που είχε μια συνηθισμένη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, η 52χρονη σταρ μιλώντας στον Τζίμι Φαλόν και στην εκπομπή «Τhe Tonight Show» δήλωσε πως πριν από την συμμετοχή της στην γνωστή σειρά 'Φιλαράκια' εργαζόταν ως αγγελιοφόρος ποδηλάτου (άτομα που εργάζονται για εταιρείες ταχυμεταφορών που μεταφέρουν και παραδίδουν αντικείμενα με ποδήλατο) στη Νέα Υόρκη. Ω, ναι!

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτή ήταν μία από τις πρώτες (και αρκετά δύσκολες) δουλειές που έκανε για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στα πρώτα της βήματα. Να θυμίσουμε πως η Τζένιφερ Άνιστον μετακόμισε σε νεαρή ηλικία από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη και εκεί παρέμεινε για αρκετά χρόνια.

Πηγή: Must