Τσιτσιπάς σε Vogue: Ζήσε την κάθε μέρα σαν την τελευταία σου - Έκανε δική του γραμματοσειρά!

«Nα ζεις την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία σου» είναι το ρητό του έλληνα τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vogue. Η συνέντευξη του Τσιτσιπά στο Vogue έρχεται στη σκιά των δηλώσεών του ότι θα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού μόνο αν αυτό καταστεί υποχρεωτικό.

«Έχω ένα ρητό που πραγματικά πιστεύω, και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στο τένις μου, το οποίο πρέπει να ακολουθείται κάθε μέρα. Η στάση ζωής που έχω έξω από το τένις, είναι να ζεις την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία σου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Θέλει πάντα να βελτιώνεται, ό, τι κι αν κάνει», είπε στο περιοδικό ο ατζέντης του Τσιτσιπά Νικ Τζέκος. «Ήμουν μαζί του χθες και μου είπε: "Δημιούργησα τη δική μου γραμματοσειρά!" »  αποκάλυψε δε ο κ. Τζέκος! 

«Ασυνήθιστα για έναν επαγγελματία αθλητή του διαμετρήματός του, καλλιεργεί εξωσχολικά ταλέντα και διάφορα πάθη του, παραμένοντας ανοιχτός στον κόσμο έξω από το κλειστό κύκλωμα του αθλήματός του. «Νομίζω ότι η ανάπτυξη ξεκινάει έξω από το γήπεδο του τένις και μετά μπαίνει στο παιχνίδι μου» σχολιάζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  

 

Πηγή: skai.gr