Προκαλεί η Τουρκάλα ηθοποιός Τουχτσέ Καζάζ: Να χαραχθούν ξανά τα σύνορα - Να μπούμε στα ελληνικά νησιά - Δείτε βίντεο

Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της - Η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας δώσουν τα ελληνικά νησιά, δήλωσε μεταξύ άλλων, η 39χρονη ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή στην Ελλάδα από την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή».

Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε η άλλοτε Μις Τουρκία και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη Τουχτσέ Καζάζ η οποία είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό για την συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του 2005. Η 39χρονη αναφερόμενη στα ελληνοτουρκικά έκανε λόγο για τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα, εμφανιζόμενη στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET (ανήκει στον όμιλο της Γενί Σαφάκ) η Τουχτσέ Καζάζ τόνισε ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά.

«Διανύουμε ήδη μια περίοδο όπου τα σύνορα χαράσσονται ξανά στον κόσμο. Τα σύνορα αλλάζουν σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.

Δείτε βίντεο:

Η Καζάζ μετά την ταινία του 2005 που πραγματευόταν ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, παντρεύτηκε τον Έλληνα ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και είχε γνωρίσει στα γυρίσματα.

Μάλιστα για να παντρευτεί η ίδια επέλεξε να ασπαστεί τον χριστιανισμό προκειμένου ο γάμος να είναι θρησκευτικός, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της. Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε με την ίδια να δηλώνει πλέον πως ήταν μεγάλο λάθος της να αλλάξει θρησκεία.