Το παράπονο της Μέγκαν Φοξ: «Ποτέ δεν με αντιμετώπισαν σαν κάποια που έχει ταλέντο»

Αν και η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην ταινία Transformers το 2007, ταυτόχρονα θεωρείται και από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

Με την ίδια να αποκαλύπτει στην ‘The Washington Post’ ότι από την αρχή της καριέρας της θεωρούνταν «ρηχός θηλυκός δαίμονας», λέγοντας «νομίζω ότι υπήρχε μια διάχυτη αντίληψη για μένα ότι ήμουν ένας ρηχός θηλυκός δαίμονας, εάν αυτό βγάζει κάποιον νόημα, για τουλάχιστον την πρώτη δεκαετία της καριέρας μου». Παράλληλα, προσέθεσε ότι «τότε αυτό άρχισε να αλλάζει κάπως πρόσφατα όσο οι άνθρωποι άρχισαν να διαβάζουν τις συνεντεύξεις μου, με άκουσαν να μιλάω και ξεκίνησαν να με βλέπουν με διαφορετικό τρόπο».

Τόνισε, επίσης, ότι ο κόσμος είχε ξαφνιαστεί όταν συνειδητοποίησε την χιουμοριστική της πλευρά στη σειρά ‘New Girl’. «Περισσότερο από το να παραμερίζεται η ικανότητά μου να χειρίζομαι κωμωδίες, πάντα με εξέπληττε πόσο εύκολο ήταν για τους ανθρώπους να παραβλέπουν το ότι είμαι και σχετικά έξυπνη. Και σκεφτόμουν πως αυτό χάνεται όταν υπάρχει άπειρο υλικό που μπορεί να σε εκπαιδεύσει να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά;».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bodacious_beauties_daily

«Ήμουν χαμένη και προσπαθούσα να καταλάβω πώς μπορώ να νιώθω ότι αξίζω ή να βρω ένα νόημα σε αυτή την τρομερή, πατριαρχική και μισογυνική κόλαση που ήταν το Hollywood τότε», ξεκαθάρισε για τις αρχές τις καριέρας της, ενώ προσέθεσε ότι είχε ήδη ξεκινήσει να μιλάει εναντίον του και όλοι- ακόμα και γυναίκες- την έβλεπαν αρνητικά που το έκανε.

Πηγή: Must