Το παιδί του Ίλον Μασκ άλλαξε όνομα και φύλο! – Οι αντιδράσεις του μπαμπά και της μαμάς

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες ενέκρινε την αλλαγή ονόματος και ζήτησε να εκδοθεί νέο πιστοποιητικό γέννησης από το αμερικανικό κράτος 

Η 18χρονη κόρη του Ίλον Μασκ έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και προχώρησε σε αλλαγή ονόματος και φύλου. Κι επίσημα, το νέο της όνομα είναι «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον». 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, όπως έγραψε το «TMZ» την Πέμπτη 23 Ιουνίου, δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου της Κομητείας του Λος Άντζελες ενέκρινε την αλλαγή ονόματος και ζήτησε να εκδοθεί νέο πιστοποιητικό γέννησης από το αμερικανικό κράτος, το οποίο να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές.

Η Βίβιαν, μάλιστα, αφαίρεσε και το Μασκ από το επίθετό της, επιλέγοντας το Γουίλσον, που είναι το πατρικό όνομα της μητέρας της Τζάστιν. Την Τρίτη, αποκαλύφθηκε ότι η Βίβιαν υπέβαλε την αίτηση τον Απρίλιο, λίγο μετά τα 18α γενέθλιά της.

Το TMZ ανέφερε ότι η έφηβη ανέφερε ως λόγο αλλαγής του ονόματός της «την ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζει, πλέον, με τον βιολογικό της πατέρα, ούτε επιθυμεί να σχετίζεται με αυτόν, με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή».

Το 18χρονο κορίτσι είναι παιδί του Μασκ με την Τζάστιν Ουίλσον. Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2008.

Σε ένα tweet του, τον Δεκέμβριο του 2020, ο ιδιοκτήτης της Tesla μοιράστηκε μια εικόνα κινουμένων σχεδίων ενός στρατιώτη να τρίβει αίμα στο πρόσωπό του, δίπλα στις λέξεις «όταν βάζεις τις λέξεις ‘’αυτόν’’ ή ‘’τον’’ στο βιογραφικό σου».

Ο στρατιώτης εμφανίζεται να φοράει ένα καπέλο που λέει: «Λατρεύω να καταπιέζω». Ο Μασκ έχει τοποθετηθεί για τους διεμφυλικούς και τη νέα τάση, σύμφωνα με τον ίδιο, να επιλέγουν τις αντωνυμίες τις οποίες θέλουν να χρησιμοποιούν οι άλλοι όταν αναφέρονται σε αυτούς, λέγοντας το 2020 στο Twitter: «Στηρίζω απόλυτα τους τρανς, αλλά όλες αυτές οι αντωνυμίες είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».

Ο Μασκ έχει δηλώσει, επίσης, πώς η Tesla, ήταν στην κορυφή της ετήσιας λίστας με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας για τα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ωστόσο, η οργάνωση «Human Rights Campaign» κάλεσε τον Μασκ να ζητήσει συγγνώμη για τα συγκεκριμένα σχόλια. 

Ο Μασκ μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο και δεν είναι σαφές εάν γνώριζε τα σχέδια του παιδιού του πριν από την κατάθεση των εγγράφων. Από την άλλη πλευρά, η μαμά της Τζάστιν, εξέφρασε πόσο περήφανη είναι για την κίνηση της κόρης της και η ίδια της απάντησε ότι, «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι τόσο φυσιολογική όσο φαίνομαι».

Πηγή: skai.gr