Το μυστήριο με τον Μπιλ Γκέιτς: Γιατί φορά ακόμη την βέρα του

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την απρόσμενη ανακοίνωση για το διαζύγιο του Μπιλ Γκέιτς και της Mελίντα μετά από 27 χρόνια γάμου, ο ιδρυτής της Microsoft έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και προκαλεί ερωτηματικά. 
Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Γκέιτς κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο Γκριν Γουίτς στη Νέα Υόρκη, μαζί με την κόρη του, Τζένιφερ και τον σύντροφό της. 

Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι... το χέρι του. Μπορεί η διαδικασία του διαζυγίου να προχωρά κανονικά, φαίνεται όμως πως ο δισεκατομμυριούχος δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει αφού φάνηκε να φορά ακόμα τη βέρα του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού έχουν αποκαλύψει πως εδώ και καιρό τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά αλλά ο χωρισμός τους δεν ήρθε μετά από κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. "Θα μπορούσε να είχε φερθεί καλύτερα στη Mελίντα.

Δεν είναι άγιος, όμως δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που να τους οδήγησε στον τελικό χωρισμό. Είναι πιο βαθύ από αυτό'' λένε οι πηγές. 

Παράλληλα, δημοσίευμα των New York Times αναφέρουν πως ο Γκέιτς δεν ήταν πολύ διακριτικός όσον αφορά στις γυναίκες με τις οποίες συνεργαζόταν. 

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού επιβεβαιώθηκε μια παράλληλη σχέση που διατηρούσε με υπάλληλο της Microsoft, 20 χρόνια πριν.

Πηγή: Must