Το μήνυμα της Άμπερ Χέρντ στον Τζόνι Ντεπ για το διαζύγιό τους

Το «πολύπαθο» διαζύγιο της Άμπερ Χέρντ από τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Αφού ο ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει την έφεση που είχε ασκήσει στην εφημερίδα “The Sun” για την χρήση του όρου «Wife Beater» (αυτός δηλ. που χτυπά την γυναίκα του) σαν απάντηση στα δημοσιεύματα που εμπεριείχαν δηλώσεις της Heart για ξυλοδαρμό της από τον ίδιο.

Η αντίδραση ήρθε λίγες μέρες μετά την δίκη του Ντεπ με την οποία είχε προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση του πρώτου δικαστηρίου εναντίον της “The Sun” (Βρετανική εφημερίδα). Αναφορικά το δικαστήριο είχε αποφασίσει ότι «Οι αποδείξεις που παρουσιάστηκαν στην δίκη στην Αγγλία ήταν αδιάψευστοι. Η αρχική απόφαση ήταν ο κύριος Ντεπ είναι ένοχος για ενδοοικογενειακή βία κατά της Άμπερ σε 12 περιστάσεις που είχε φοβηθεί για τη ζωή της».

Η Χέρντ θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στον πρώην σύζυγό της ανέβασε δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Η πρώτη (2016) φαίνεται να είναι την ημέρα που κατέθεσε στο δικαστήριο της κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας με την μελανιά να είναι ακόμα ορατή στο πρόσωπό της. Στη δεύτερη παρουσιάζεται η ίδια το περασμένο καλοκαίρι φορώντας το ίδιο φόρεμα την ημέρα που ο Ντεπ έχασε την πρώτη δίκη κατά της The Sun.

Πηγή: Must