Το καλοκαιρινό dating mantra, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ανακάλυψε ποιο μπορεί να γίνει το μάντρα σου για φέτος το καλοκαίρι. Κάθε συμβουλή θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω, σε κάθε περίπτωση

Αν και θα πρέπει πάντα να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου όταν πρόκειται για ραντεβού, μπορεί μερικές φορές να χρειάζεται να βγαίνεις έξω από το comfort zone — ναι, ακόμα και εσύ, Ταύρε. Nα αλλάζεις οπτική και να διαχειρίζεται ανθρώπους και καταστάσεις με διαφορετικό απ ότι έχεις συνηθίσει τρόπο.

Ανακάλυψε παρακάτω ποιο μπορεί να γίνει το μάντρα σου για φέτος το καλοκαίρι. Κάθε συμβουλή θα σε βοηθήσει να πας παρακάτω, σε κάθε περίπτωση. Ή μπορεί απλώς να διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι αυτή τη μικρή υπενθύμιση για κάποια πράγματα που είχες ξεχάσεις από τον κόσμο των ραντεβού.

Κριοί: Κινηθείτε αργά

Οι Κριοί λατρεύετε να αφήνετε τα συναισθήματά σας να ξεχύνονται. Έχετε μια ζωηρή, παθιασμένη άποψη για τη ζωή.

Ο Κριός είναι εξαιρετικά ανεξάρτητος και μπορεί να τσαντιστεί εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα ξεχνά τι πυροδότησε αυτόν τον εκνευρισμό. Όταν πρόκειται για dating, ο Κριός μπορεί να ερωτευτεί γρήγορα. Αλλά, η σπίθα μπορεί να σβήσει γρήγορα.

Αν είσαι Κριός, πάρτο σιγά σιγά αυτό το καλοκαίρι και γνώρισε πραγματικά τους ανθρώπους. Απόλαυσε τη στιγμή αντί να πάρεις φόρα, όπως κάνεις πάντα. Τα ρομάντζα με ανεμοστρόβιλους είναι μεθυστικά και διασκεδαστικά, αλλά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε μια σειρά από συντριβές. Αν ψάχνεις για κάτι πιο σταθερό, οι αργές κινήσεις είναι απαραίτητες. Θα έχεις τον χρόνο να δεις κάποιον όπως πραγματικά είναι, αντί για αυτό που φαντάζεσαι.

Ταύροι: Ανοιχτείτε

Για έναν Ταύρο, ο αργός και σταθερός κερδίζει πάντα τον αγώνα. Οι Ταύροι τείνουν να μένουν σε επιφυλακή από φόβο μην πληγωθούν και έτσι δυσκολεύονται ν’ ανοιχτούν στα ραντεβού τους. Αυτό μπορεί να κρατά τον Ταύρο ασφαλή, αλλά μπορεί επίσης να απογοητεύσει τους πιθανούς συντρόφους του.

Εάν είσαι Ταύρος, δεν χρειάζεται να πας από το μηδέν στο 360 αμέσως, αλλά μην φοβάσαι και να επιταχύνεις λίγο τον ρυθμό. Το να αφήνει τις σπίθες να πετούν και να επιτρέπεις στον εαυτό σου να τον παρασύρει το συναίσθημα μπορεί να γίνει συναρπαστικό. Μπορεί να διαπιστώσεις πράγματα που ούτε φαντάζεσαι.

Δίδυμοι: Δεσμευτείτε σε ένα πλάνο

Δίδυμοι, αγαπάτε την ελευθερία και την ευελιξία. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα τρέξετε στους λόφους και στις πλαγιές.

Αν αναζητάς μια βαθύτερη σύνδεση, δοκίμασε να δεσμευτείς με κάποιον που σε ενδιαφέρει πολύ κι όσα εκπροσωπεί σε ενθουσιάζουν. Να θυμάσαι ότι το να βγαίνεις με κάποιον δεν σημαίνει ότι παντρεύεστε ή σέρνετε μια μπάλα και αλυσίδα στο πόδι. Απλώς διασκεδάζετε και απολαμβάνετε τη ζωή, όλα είναι στο μυαλό σου.

Καρκίνοι: Κατεβάστε λίγο ταχύτητα

Οι Καρκίνοι είναι εραστές, όχι μαχητές. Κάθε ραντεβού προσφέρει μια ευκαιρία για να ερωτευτούν. Σπάνια κρύβουν τα συναισθήματά τους αλλά πάντα με οδηγό την ευαισθησία.

Έχετε υπόψη σας ότι είναι ΟΚ να κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας στην αρχή. Αφήστε κάποιον με τον οποίο βγαίνετε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αυτό το καλοκαίρι, προσπαθήστε να κρατήσετε μερικά από τα συναισθήματά σας σε αναμονή. Όπως λένε κάποιοι: αργά και σταθερά κερδίζετε ο αγώνας.

Λέοντες: Πάρτε το πίσω κάθισμα

Οι Λέοντες είναι δυναμικοί, άτακτοι και λατρεύουν να είναι επικεφαλής. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας εξυπηρετούν στο μέτωπο της καριέρας, αλλά μπορεί να γίνει λίγο πιο δύσκολο όταν πρόκειται για ραντεβού.

Αντί να μιλάτε προσπαθήστε πρώτα να ακούτε ενεργά τον απέναντί σας και να μην αναλαμβάνετε εσείς ολόκληρη τη συνομιλία. Αν και το να είσαι στο επίκεντρο μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ένα ραντεβού έχει να κάνει με τη γνωριμία, όχι μόνο να εντυπωσιάσεις κάποιον άλλον με τη λάμψη σου.

Παρθένοι: Χαλαρώστε και διασκεδάστε

Οι Παρθένοι έχουν υψηλά standards για όλους — συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. (Αν έχετε ακούσει για μια Παρθένο, την Beyoncé, θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάω.) Οι Παρθένοι κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού περνούν την περισσότερη ώρα με το να αναρωτιούνται εάν το άτομο που κάθεται απέναντί ​​τους μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Δυστυχώς -εκτός κι αν μιλάμε για ντόνατς σοκολάτας- η τελειότητα είναι ανύπαρκτη.

Εάν είσαι Παρθένος, το να διαμορφώσεις κάποιον σε αυτό που ψάχνεις μπορεί να είναι εξουθενωτικό και ο άλλος μπορεί να αισθάνεται αγανάκτηση επειδή δεν τον αποδέχονται όπως είναι. Συγγνώμη αλλά είναι κάτι που κάνεις. Δεν πάνε όλα τα ραντεβού όπως τα θέλουμε αλλά μπορείς ακόμα να απολαύσεις τη γνωριμία και να χαλαρώσεις.

Ζυγοί: Βάλτε υγιή όρια

Οι Ζυγοί αγαπούν την αγάπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις και ο γάμος είναι εξαιρετικά σημαντικά για τον Ζυγό. Μετά από μερικές βόλτες στις εφαρμογές γνωριμιών, αισθάνεστε απογοητευμένοι που δεν έχει εμφανιστεί το τέλειο άτομο.

Στους Ζυγούς αρέσει να μπαίνουν αμέσως σε μια νέα σχέση, κάτι που είναι αγχωτικό αλλά παράλληλα και μεγάλο ρίσκο αφού αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αφοσιώνεστε σε κάποιον με τον οποίο δεν είστε και τόσο συμβατοί.

Αυτό το καλοκαίρι, επικεντρώσου στο εξής: το να κάνεις κάποιον να νιώθει ξεχωριστός είναι υπέροχο, αλλά όχι εις βάρος σου. Είναι ΟΚ να έχεις μεγάλη καρδιά και να είσαι ενθουσιώδης ενώ βγαίνεις ραντεβού, αλλά είναι σημαντικό να μην δεσμεύεσαι πολύ νωρίς. Δεν μπορούν όλοι να κινηθούν με τον ίδιο ρυθμό με εσένα, οπότε απλά άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά με τον καιρό.

Σκορπιοί: Απλά χαλαρώστε

Μόλις οι Σκορπιοί ερωτευτούν, γίνονται τόσο έντονοι, που μπορεί περιστασιακά να τρομάξουν τους άλλους.

Αυτό το καλοκαίρι, το μάντρα των γνωριμιών σας είναι να χαλαρώσετε. Μην βιαστείτε να βρείτε το νόημα της ζωής ή να ανακαλύψετε ξανά τους βαθύτερους φόβους σας στο πρώτο ραντεβού. Φλερτάρετε και διασκεδάστε και, στη συνέχεια, κρατήστε τη βαθύτερη συζήτηση για το δεύτερο ραντεβού. Εάν εσείς οι δύο τα καταφέρετε, τελικά θα έχετε άφθονο χρόνο για να γνωριστείτε σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Τοξότες: Προσπαθήστε περισσότερο

Παρορμητικοί και τολμηροί. Λατρεύετε τις νέες ιδέες, τις φρέσκες εμπειρίες, την εξερεύνηση, την ελευθερία και να εκμεταλλεύεστε όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Ενώ η αυθόρμητη φύση σας οδηγεί σε ατελείωτη διασκέδαση, μπορεί επίσης να προκαλέσει φόβο δέσμευσης και ευθύνης. Ως Τοξότης, σας αρέσει να δίνετε προσοχή στον σύντροφό σας, ωστόσο, αν σας στενοχωρήσει, μπορείτε να τον διαγράψετε με ένα μεγάλο Χ. Ο Τοξότης μπορεί να ερωτευτεί και να ξε-ερωτευτεί γρήγορα.

Αυτό το καλοκαίρι, δοκίμασε να βγεις με ένα μόνο άτομο. Αν κάτι πάει στραβά, προσπάθησε να το διορθώσεις πριν εγκαταλείψεις την προσπάθεια τόσο εύκολα.

Αιγόκεροι: Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας το work-a-palooza και να κατευθυνθείτε στο fun-a-palooza. Απελευθερωθείτε από το χάος. Το καταλαβαίνουμε—θέλετε να πετύχετε και στο ραντεβού εκτός από τη δουλειά. Αλλά δεν υπάρχει κανένα πενταετές σχέδιο που να μπορείς να ακολουθήσεις για να βρεις τον ρομαντισμό.

Πέταξε τη λίστα υποχρεώσεων στον κάδο απορριμμάτων. Στείλε μήνυμα σε αυτόν που θες χωρίς να αφιερώσεις 40 λεπτά για να συντάξεις πώς να πεις “γειά σου”. Δεν χρειάζεται να είναι όλα προγραμματισμένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Το να βγεις από την κανονικότητά σου θα σου ανοίξει τους ορίζοντες.

Υδροχόοι: Αγκαλιάστε τις απλές απολαύσεις της ζωής

Οι Υδροχόοι είναι οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Προοδευτικοί και αντίθετοι από τη φύση σας, σας αρέσει να αγκαλιάζετε την ατομικότητά σας — και σας αγαπάμε γι’ αυτό. Ο οραματιστής εαυτός σου, η μοναδική σου προσωπικότητα και η ιδιόμορφη αίσθηση του χιούμορ σε κάνουν να είσαι διασκεδαστικός (εσένα σκέφτομαι Harry Styles). Οι Υδροχόοι έχουν λογικά, πραγματιστικά μυαλά, που τους κάνει να σκέφτονται τις σχέσεις ως ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι να μοιραστούν τα μελλοντικά τους σχέδια στο πρώτο ραντεβού. Το ραντεβού έχει να κάνει με τη διασκέδαση.

Αυτό το καλοκαίρι, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη σημασία στα συναισθήματά σου. Απόλαυσε μία γνωριμία. Να θυμάσαι: Δεν χρειάζεται όλα να έχουν έναν σκοπό.

Ιχθείς: Παίξτε το γήπεδο

Αν ο Έρωτας είχε ζώδιο, θα ήταν ο Ιχθύς. Ο ευαίσθητος Ιχθύς τείνει να είναι σταθερά μονογαμικός. Και ενώ το να μένει κανείς σε μια σχέση μπορεί να είναι παρηγορητικό, ίσως ήρθε η ώρα να ζήσεις λίγο αυτό το καλοκαίρι.

Ακόμα κι αν το flirting δεν σου αρέσει, μπορεί να σε ωφελήσει μέχρι να βγεις λίγο έξω από τον κόσμο σου χωρίς τα ροζ γυαλιά. Δεν χρειάζεται κάθε συνάντηση να έχει παραμυθένιο τέλος. Ίσως ένα καλοκαιρινό πέταγμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Πηγή: Savoir Ville