Τι γνωρίζουμε για τους γονείς της Μέγκαν Μάρκλ - Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους;

Η ζωή της Meghan Markle απασχολούσε πάντα, ειδικά τώρα έπειτα από την συνέντευξη της χρονιάς στην Oprah Winfrey.

Στην συνέντευξη αυτή είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον πατέρα της και τις δύσκολες μεταξύ τους σχέσεις αλλά και στις σχέσεις της με τη μητέρα της.

Παρακάτω, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους γονείς της Meghan Markle, την Doria Ragland και τον Thomas Markle.

Ποια είναι η Doria Ragland;

Στην αποκαλυπτική της συνέντευξη μετά τον αρραβώνα με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan μίλησε για τη μαμά της Doria, λέγοντας ότι είναι «τόσο διασκεδαστική». Ο Harry πρόσθεσε ότι η πεθερά του είναι «καταπληκτική». Η περήφανη μαμά, που ζει στο Los Angeles, έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό εκτός προβολής, εργαζόμενη ήσυχα ως δασκάλα γιόγκα και ψυχοθεραπεύτρια. Η Doria αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας California με μεταπτυχιακό στην κοινωνική εργασία.

Η Meghan έχει πει για τη μαμά της: «Η μαμά μου είναι δασκάλα γιόγκα, αλλά κάνει και κοινωνική εργασία, και ασχολείται ειδικά με τη γηριατρική κοινότητα. Η μαμά μου ήταν πάντα ελεύθερο πνεύμα. Μπορούμε να διασκεδάσουμε τόσο πολύ, και θα βρω τόση παρηγοριά σε αυτήν υποστήριξη. Αυτή η δυαδικότητα συνυπάρχει με τον ίδιο τρόπο που θα υπήρχε στη σχέση δύο κολλητών φίλων”.

Η Doria υποστήριξε τη Meghan από τότε που έγινε Δούκισσα το 2018

Η συγγραφέας Halima Sadat ερεύνησε την καταγωγή της Doria στο “Harry & Meghan: A Royal Engagement”. Έγραψε: “Η γιαγιά της Meghan, η Netty Allen, ζούσε σε μια ταπεινή ξύλινη καλύβα και μεγάλωσε σε μια εποχή φυλετικού διαχωρισμού και διακρίσεων. Οι Allen τελικά μετανάστευσαν βόρεια στο Οχάιο και εκεί γεννήθηκε η Doria, προτού μετακομίσει στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του ’60. Η Doria έχει ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αρκετές φορές από τότε που η Meghan παντρεύτηκε με τον Harry και για να υποδεχτεί τον εγγονό της, τον Άρτσι Χάρισον. Βρίσκεται επίσης σε μια όμορφη φωτογραφία με τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς γνώρισαν τον εγγονό τους για πρώτη φορά.''

Ποιος είναι ο Thomas Markle Sr.;

Ο Thomas, ολλανδικής και ιρλανδικής καταγωγής, είχε προηγουμένως τιμηθεί με βραβείο Emmy σκηνοθεσίας και φωτισμού.

Η οικογένεια ζούσε άνετα στο καταπράσινο προάστιο Woodland Hills, έως ότου ο Thomas και η Doria χώρισαν. Ο Thomas κατοικεί πλέον στο Μεξικό.

Στο βιβλίο της, η συγγραφέας Halima Sadat έγραψε ότι οι πρόγονοι του πατέρα της Meghan ήταν ανθρακωρύχοι, οι οποίοι πιθανότατα μετακόμισαν στις ΗΠΑ από το Γιορκσάιρ το 1859. Αναζητώντας μια νέα ζωή και τύχη, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην πόλη εξόρυξης Mahanoy στην Πενσυλβάνια, όπου γεννήθηκε ο Thomas. Έγινε μηχανικός φωτισμού ταινιών και δημιουργός σκηνικών. Σύντομα “μπήκε” στα φώτα του Holywood και έκανε μια επιτυχημένη καριέρα, κερδίζοντας ένα σημαντικό βραβείο στο Design Excellence Emmy για τη δουλειά του σε τηλεοπτικές εκπομπές, το General Hospital. Στο παρελθόν, η Meghan χαρακτήρισε τον μπαμπά της ως «τον πιο εργατικό πατέρα που μπορείς να φανταστείς».

Πηγή: must