Θύελλα αντιδράσεων για τη γυμνή φωτογραφία της Lizzo στο Instagram

Για ακόμη μία φορά η Lizzo έφερε τα πάνω κάτω στον κόσμο του Instagram, με μία ακόμα πιο αποκαλυπτική φωτογραφία σε σχέση με τις προηγούμενες και τα σχόλια πήραν πραγματικά φωτιά.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται η ίδια γυμνή με τα μακριά μαύρα μαλλιά της χωρίς καμία επεξεργασία photoshop κι 100% φυσική, όπως παραδέχεται η ίδια στην λεζάντα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Lizzo κάνει τέτοιες αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις για το Instagram της, αλλά ποτέ έως τώρα δεν την έχουμε δει ολόγυμνη.

Είναι ξεκάθαρο πως δε φοβάται την κριτική για τα παραπανίσια κιλά της και ούτε δίνει λογαριασμό σε κανέναν, αφού και σε πρόσφατο video clip της τόσο ίδια όσο και οι χορεύτριες που επέλεξε ήταν γυμνές αποκαλύπτοντας τα Juicy κορμιά τους.

Τα σχόλια ήταν αρκετά και οι χρήστες μοιράστηκαν όπως πάντα σε αυτούς που την αποθέωσαν για το θάρρος της, αλλά και σε αυτούς που θεώρησαν το θέαμα αποτρόπαιο.

Η Lizzo γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Για να γιορτάσω θέλω να σας δείξω αυτή τη μη επεξεργασμένη selfie… Τώρα κανονικά θα μπορούσα να διορθώσω την κοιλιά μου και να κάνω πιο λείο το δέρμα μου, αλλά θέλω να σου δείξω τη φυσική εκδοχή μου“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Πηγή: Must