«Θα βγάλω τα άπλυτά σου στη φόρα»: Ποιος απειλεί την Μέγκαν Μαρκλ (video)

«Θα βγάλω τα άπλυτά σου στη φόρα»: Ποιος απειλεί την Μέγκαν Μαρκλ (video)

Δεν κράτησε για πολύ η ανακωχή που έκανε για χάρη της μικρής Lilibet-Diana ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, καθώς με νέες δημόσιες δηλώσεις του δεν φαίνεται να είναι όσο έτοιμος νομίζαμε στο να βάλει «νερό» στο κρασί του.

Αυτή την φορά, ο ίδιος βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στο ’60 minutes Australia’, και μεταξύ άλλων κατάφερε να βρει τρόπο να απειλήσει την κόρη του, ότι αν δεν του επιτρέψει να δει την νεογέννητη εγγονή του θα βγάλει όλα τα «άπλυτά» της στην φόρα.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος αναφέρει πως γνωρίζει αρκετά πράγματα για την προσωπική της ζωή που η ίδια θα ήθελε να παραμείνουν κρυφά, για αυτό και της προτείνει να του δείξει την μικρή, για να μην τα αποκαλύψει. Χαρακτηριστικά τονίζει «Θέλεις να βγάλω τα άπλυτά σου στη φόρα; Είναι η πρώτη φορά που θα πω αυτά τα πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν μερικές ο ίδιος ήταν που βγήκε σε κρατικό μέσο και δήλωσε για την γέννηση της εγγονής του ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που η κόρη μου και η εγγονή μου είναι καλά. Τους στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να έχουν τύχη».

Δείτε την συνέντευξη στο πιο κάτω βίντεο:

 

Πηγή: skai.gr