Θα λανσάρει δική του σειρά καλλυντικών ο Χάρι Στάιλς;

Θα λανσάρει δική του σειρά καλλυντικών ο Χάρι Στάιλς;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι ο Χάρι Στάιλς ενδέχεται να λανσάρει τη δική του σειρά καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς.

Οι ενδείξεις περί ίδρυσης brand από τον τραγουδιστή ήρθε μετά την ανακοίνωση ότι έκανε αίτηση εγγραφής για ένα νέο εμπορικό σήμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια επιχείρηση «χονδρικής αρωμάτων και καλλυντικών».

Στην αίτηση, ο τραγουδιστής, πρώην μέλος των One Direction αναφέρεται ως διευθυντής μαζί με την επί πολλά χρόνια διαχειρίστρια των οικονομικών του, Έμμα Σπρινγκς.

Πολλοί θαυμαστές έχουν επισημάνει ότι το εμπορικό σήμα «Styles, Harry Edward» δεν είναι μόνο το όνομά του, αλλά στην πραγματικότητα, μια σκόπιμη διάταξη για να διαβάζεται «S.H.E.»

Αυτή η πιθανή σειρά προϊόντων ομορφιάς θα μπορούσε να είναι επιτυχής με την πρόσφατη αύξηση στη ζήτηση ανδρικών καλλυντικών , συμπεριλαμβανομένων των βερνικιών για νύχια.

«She» είναι ο τίτλος τραγουδιού του Χάρι Στάιλς του 2019 και πολλοί θαυμαστές όταν κυκλοφόρησε υπέθεσαν ότι είναι μία αναφορά στη θηλυκή πλευρά του καλλιτέχνη.

Η εταιρεία Please As Holdings Limited είναι στο μητρώο επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 25 Μαϊου, σύμφωνα με τo Cosmetics Business.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ