4 κορυφαίοι bloggers που απογειώνουν τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και θα ήθελες να γνωρίζεις

Όσο περισσότερο μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο τόσο μεγαλώνει η ανάγκη μας για αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές συνήθως αφορούν την εξωτερική μας εμφάνιση ή τη φυσική μας κατάσταση.
Πολλοί είναι αυτοί όμως που δίνουν βάση και στις αλλαγές του χώρου τους με μικρές η μεγάλες προσθήκες στη διακόσμηση.

Είτε ασχολείσαι ενεργά με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είτε απλά σου αρέσει να χαλαρώνεις βλέποντας καλαίσθητους χώρους, εδώ θα δεις τους κάποιους από τους κορυφαίους bloggers που με μια μόνο ματιά στους λογαριασμούς τους μπορείς να πάρεις όση έμπνευση έχεις ανάγκη.

Αυτοί οι εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι είναι σίγουρα μια πηγή ιδεών και έμπνευσης για εσένα που χρειάζεσαι συμβουλές διακόσμησης. 

myscandinavianhome

Εδώ θα δεις τι σημαίνει πραγματικά σκανδιναβική διακόσμηση και θα πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες εάν σου αρέσει το μίνιμαλ στιλ. Στο blog θα βρεις επίσης πολλές συμβουλές και χρήσιμα tips σχετικά με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων αλλά και room tours.

mad_about_the_house

Μερικά πιο vintage κομμάτια είναι κρυμμένα σε αυτές τις φωτογραφίες. Εδώ θα βρεις επίσης χρήσιμες συμβουλές σε περίπτωση που θες να επενδύσεις σε κάποια πιο διαχρονικά κομμάτια.

littlebigbell

Εάν θέλεις και εσύ ένα σπίτι πολύχρωμο και funky, τότε αυτός ο λογαριασμός είναι ο ιδανικός για το στιλ σου! Είναι ένα feed γεμάτο με χρώμα, ενέργεια και παιχνιδιάρικο στιλ. Ειδικά εάν είσαι στη διαδικασία να διακοσμήσεις κάποιο παιδικό δωμάτιο, πρέπει να το συμβουλευτείς.

brightbazaar

Εδώ θα βρεις πολλές ιδέες για το πώς να ενσωματώσεις στη διακόσμησή σου στοιχεία από τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που λατρεύεις.  

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία πίσω από το διάσημο ροζ φόρεμα της Marilyn Monroe στο “Gentlemen Prefer Blondes”

Το λευκό mini φόρεμα που μπορείς να φορέσεις και μετά τον γάμο σου

Πηγή: savoirville.gr