Τα λευκά φορέματα που θα κάνουν το καλοκαίρι σου ακόμα πιο φωτεινό (pics)

Εάν υπάρχει μια εποχή του χρόνου όπου το λευκό χρώμα είναι παντού, τότε σίγουρα είναι το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα τα λευκά ρούχα όχι μόνο μπορούν να σε κρατήσουν πιο δροσερή από ότι τα σκούρα, αλλά κάνουν το καλοκαιρινό σου μαύρισμα -ακόμα και εάν είναι ελάχιστο- να φαίνεται υπέροχο.

Εάν είσαι σε αναζήτηση του νέου σου λευκού φορέματος εδώ θα δεις μερικές επιλογές που σίγουρα θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου και θα δώσουν φως και ενέργεια στις καλοκαιρινές ημέρες σου.

Το ρομαντικό λευκό φόρεμα

Αυτό το στιλ φορέματος είναι ιδανικό για όλη την ημέρα. Έχει το τέλειο μήκος, είναι ανάλαφρο και άνετο. Και αυτό το δέσιμο μπροστά από το στήθος το κάνει ακόμα πιο girly και ρομαντικό.

Crop top και μίνι φούστα

Μπορεί να μην είναι φόρεμα αλλά είναι ο συνδυασμός που λατρεύουμε. Λευκό crop top με λευκή κοντή φούστα για να κάνουν τις βόλτες σου στα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού ακόμα πιο όμορφες.

Το cut out φόρεμα

Τα cut outs είναι η απόλυτη τάση φέτος το καλοκαίρι αφού αναδεικνύουν το μπούστο με τον καλύτερο τρόπο. Εάν θες ένα φόρεμα που να μπορείς να το βάλεις και για ποτό αλλά να μην είναι πολύ επίσημο τότε αυτό το λευκό μίνι φόρεμα με μανίκι είναι η ιδανική επιλογή, ακόμα και εάν μείνεις στην πόλη το καλοκαίρι.

Το blazer

Λευκό, κομψό και σίγουρα σέξι. Αυτό το λευκό φόρεμα-blazer μπορείς να το συνδυάσεις με statement ψηλοτάκουνα πέδιλα και να δείχνει υπέροχο.

Το μεταξωτό φόρεμα

Ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers για τις πρωινές σου βόλτες ή με τα αγαπημένα σου mules για μια βραδινή έξοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είσαι απλή αλλά ταυτόχρονα κομψή. Do it like the French girls!

Vintage

Η δαντέλα αποτελεί πάντα μια πινελιά που αναβαθμίζει τα ρούχα και τα κάνει να δείχνουν πιο vintage. Αυτό το φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή εάν είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο ή εάν εσύ είσαι η νύφη!

Off-the-shoulder

To off-the-shoulder φόρεμα είναι πάντα μια επιλογή. Ειδικά όμως το καλοκαίρι είναι η καλύτερη επιλογή αφού είναι ανάλαφρο, χαλαρό και το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

T-shirt dress

Δεν χρειάζονται πολλοί λόγοι για να σε πείσουμε πως ένα t-shirt dress πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Είναι το κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε πρωί που ξυπνάς και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Μπορεί να μη συνδυάζεται εύκολα με ένα πιο επίσημο look αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να σε συνοδεύσει στην βραδινή σου βόλτα.

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μετατρέψεις το άγχος της αναμονής σε ενθουσιασμό

Νόστιμα και εύκολα φιλέτα σόγιας

Πηγή: Savoirville