Τα ξαναβρήκαν Kanye West και Drake και θα συμμετέχουν στη συναυλία «Free Larry Hoover»

Ο Kanye West και ο Drake είχαν εμπλακεί σε μακροχρόνια αντιπαράθεση εδώ και χρόνια, με αποκορύφωμα μια σειρά τραγούδια diss (στόχος των οποίων είναι η λεκτική επίθεση), διαρροές και διαμάχες για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των άλμπουμ τους Donda και Certified Lover Boy νωρίτερα φέτος.

Τώρα, όμως, οι δύο ράπερ πρόκειται να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να εμφανιστούν σε μια επερχόμενη συναυλία για καλό σκοπό, για τον καταδικασμένο αρχηγό συμμορίας Λάρι Χούβερ, «Free Larry Hoover».

Αναγγέλλοντας την επανασύνδεση, οι δύο ράπερ κοινοποίησαν την περασμένη εβδομάδα μια φωτογραφία με τον CEO της Rap-A-Lot, J Prince.

Προσθέτοντας στη λεζάντα της ανάρτησης ένα περιστέρι, φάνηκε ότι εξομάλυναν τις διαφορές τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συναυλία στο Λος Άντζελες.

Νωρίτερα εντός του μήνα, ο Ye και ο J Prince κάλεσαν δημόσια τον Drake να συμμετάσχει στη συναυλία με μια δήλωσή τους σε βίντεο στον λογαριασμό στο Instagram του J Prince. «Ήρθε η ώρα να το αφήσουμε» είπε για τα μπρος-πίσω στη σχέση του με τον Drake, «με απώτερο σκοπό να ελευθερώσουμε τον Λάρι Χούβερ» πρόσθεσε.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye West έκανε εκστρατεία για την απελευθέρωση του συνιδρυτή των Gangster Disciples, ο οποίος εκτίει έξι φορές ισόβια κάθειρξη αφού καταδικάστηκε για φόνο, συνωμοσία και διάφορες άλλες κατηγορίες το 1997.

Το 2018, ο Kanye εμφανίστηκε στο σόου SNL με καπέλο MAGA (Make America Great Again) και πουκάμισο "Free Hoover" και έκανε μια ανεπιτυχή έκκληση για την απελευθέρωση του Χούβερ σε συνάντηση με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Πιο πρόσφατα, παρουσίασε τον γιο του Χούβερ, Λάρι Χούβερ Τζ. στο τραγούδι του άλμπουμ Donda «Jesus Lord». Το τραγούδι περιλαμβάνει μια ηχογράφηση του Χούβερ Τζ. στην οποία ευχαριστεί τον ράπερ για τη συμμετοχή του στην υπόθεση του πατέρα του.

Η συναυλία στο L.A. Coliseum με στόχο την υποστήριξη του Λάρι Χούβερ και τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος στις ΗΠΑ διοργανώνεται στις 9 Δεκεμβρίου.

Πηγή: skai.gr