Τα καλύτερα lip oils για να αποχαιρετήσεις τα σκασμένα χείλη

Είναι γεγονός ότι η αρχή του φθινοπώρου συνοδεύεται από ξηρότερη επιδερμίδα και αυξημένη ανάγκη για ενυδάτωση. Ξαναγυρνάμε στις αγαπημένες πλούσιες κρέμες και λάδια καθώς μπαίνουμε στις χουχουλιάρικες πιτζάμες μας και απολαμβάνουμε ένα ζεστό ρόφημα.

Επίσης είναι γεγονός ότι αν υπάρχει κάποια περιοχή που να μαρτυρά την αυξημένη ανάγκη ενυδάτωσης, είναι τα χείλη.

Γι’ αυτό μήπως είναι καιρός να δοκιμάσεις ένα έλαιο χειλιών;
Εάν δεν τα γνωρίζεις, τα έλαια χειλιών ή lip oils είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα χείλη σου το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μοιάζουν εμφανισιακά με lip gloss και πράγματι παρέχουν φανταστική λάμψη και ζουμερό αποτέλεσμα. Παράλληλα, και σημαντικότερα, είναι σχεδιασμένα για να ενυδατώνουν, θρέφουν και θεραπεύουν τα χείλη. Είναι ουσιαστικά το τέλειο πάντρεμα μεταξύ του lip balm και του lip gloss. Όμως, ακόμα πιο πλούσια! Κι’ αυτό επειδή περιέχουν ένα συνδυασμό θρεπτικών ελαίων, όπως καρύδας, jojoba, rosehip κοκ.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα των lip oils είναι ότι είναι πιο θρεπτικά από τα lip balms και άρα ιδανικά για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Ο λόγος οφείλεται στη σύσταση τους. Επειδή έχουν ως βάση το κερί, τα lip balms παρέχουν πρόσκαιρη ενυδάτωση. Αντίθετα, τα lip oils, σαν έλαια, παρέχουν ενυδάτωση και θρέψη μακράς διαρκείας. Γι’ αυτό και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται τα σκασμένα χείλη σου! Και αν επιλέξεις κάποιο με χρώμα θα έχεις υπέροχη λάμψη και φυσικό χρώμα στα χείλη σα να φοράς lip gloss.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να κρατήσεις απασχολημένο τον τετράποδο φίλο σου τις ώρες που θα είσαι στη δουλειά
 

Ξηρό δέρμα μετά το μπάνιο; Αυτό το shower hack είναι ό,τι χρειάζεσαι

Πηγή: Savoir Ville