«Τα φιλαράκια;»: Η απάντηση Σουίμερ στις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Άνιστον

Οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον να έχει κάνει σχέση με τον Ντέβιντ Σίμερ, πραγματικά «οργιάζουν» καθώς οι φανς αναμένουν και με το παραπάνω την ανακοίνωση της μιας τέτοιας είδησης

Το θέμα, σύμφωνα με τα ξένα τάμπλοιντς, ξεκίνησε να παίρνει φωτιά, καθώς οι δύο τους, εθεάθηκαν πολλές φορές μαζί, να βγαίνουν από το σπίτι της ηθοποιού, αλλά και να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Με το ‘closer’, από όπου και ξεκίνησε η φημολογία, να γράφει «Μετά το γύρισμα του Reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσσουν μηνύματα. Η Τζένιφερ μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο Ντέβιντ πέταξε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να την δει».

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, έτσι, ο Ντέιβιντ έστειλε τον εκπρόσωπό του να ανακοινώσει στην βρετανική ‘The Sun’ ότι «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Είναι μόνο φίλοι», σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές τους.

Να θυμίσουμε ότι είχαν παραδεχτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του reunion πως ήταν ερωτευμένοι, και ένιωθαν ο ένας για τον άλλον, πράγματα όταν συμμετείχαν στη σειρά, όμως ποτέ δεν έγινε κάτι γιατί πάντα ένας εκ των δύο βρισκόταν σε σχέση με άλλο άτομο.

Πηγή: Guardian