Τα 6 Squid Game αντικείμενα που δεν φανταζόμασταν ότι θέλουμε

Το squid game ήρθε για να μείνει στην ζωή μας και εμείς βρήκαμε τα πιο ωραία αντικείμενα που κυκλοφορούν στην αγoρά ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

1. Το ξυπνητήρι

Ίσως το πιο ευφυέστατο αντικείμενο για να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου. Εμπνευσμένο από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, κοινώς το «ένα δυο, τρία, πράσινο φως » που παίζαμε μικροί. Προγραμματίζεις την ώρα που θέλει να σε ξυπνήσει και η πλάκα ξεκινάει. Το πετυχαίνει, τραγουδώντας στα κορεάτικα το στιχάκι του παιχνιδιού συνοδευόμενο από ένα background σειρήνας και αν δεν ξυπνήσεις ούτε από αυτό σου εκτοξεύει ένα βελάκι. Το αντικείμενο αυτό είναι σίγουρο πως θα σηκώσει από το κρεβάτι και τους πιο μεγάλους λάτρεις του ύπνου. Το ξυπνητήρι είναι διαθέσιμο για παραγγελία μέσω της AMAZΟΝ, με λίστα αναμονής λόγο της μεγάλης ζήτησης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORIYET GAME (@foriyet_game)


 2. Η φιγούρα

Το ιδανικό αντικείμενο για τους λάτρεις των συλλογών. Κυκλοφορεί από γνωστή εταιρεία που λανσάρει licence προϊόντα για τους ειδικούς του merchadise. Υπάρχουν αρκετές με σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Θα τις βρεις σε καταστήματα παιχνιδιών.


3. Τα μπισκότα Dalgona

Πλέον όλοι μας μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι με τα μπισκότα Dalgona, χάρη στην ειδική εργαλειοθήκη με σκεύη μαγειρικής για την δημιουργία τους. Θα την βρεις σε αρκετά site, σε προσιτές τιμές.  Ενώ η συνταγή και η διαδικασία μαγειρέματος τους, υπάρχει σε διάφορα κανάλια στο youtube.


4. Το αυτοκόλλητο αυτοκινήτου

Αυτοκόλλητο διακόσμησης του αυτοκινήτου με την κούκλα του πρώτου παιχνιδιού να σε κοιτάει. Το αντικείμενο αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους φίλους σου που μοιράζονται μαζί σου την τρέλα για το squid game.


5. Αυτοκόλλητα νυχιών

Πρόταση μανικιούρ, για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν και να είναι παράλληλα μέσα στην μόδα. Τα αυτοκόλλητα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα να εφαρμόζουν στο νύχι σου και χωρίς περιττά έξοδα γιατί τα τοποθετείς μόνη σου. Ιδανικό δώρο για εσένα και την κολλητή σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 쏘e (@s_oeeuuu)


6. Η θήκη κινητού

Η θήκη κινητού και pop up game, δύο σε ένα. Ιδανική για τις ώρες που βαριέσαι προστατεύοντας παράλληλα το κινητό σου. Βασισμένη στα 3 σύμβολα εξουσίας της σειράς, τον κύκλο για του φύλακες- εργάτες, το τρίγωνο για τους στρατιώτες και ο κύκλος για τους υπευθύνους τους.

Πηγή: Must