Κλείσιμο

Σύζυγος Τζόκοβιτς: Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε όλοι είναι η αγάπη (pic)

Η σύζυγος του Σέρβου τενίστα Novak Djokovic, Jelena προέβη στην πρώτη της δήλωση μετά το σάλο που προκλήθηκε με την κράτηση του συζύγου της σε καραντίνα στην Αυστραλία καθώς δεν ήταν εμβολιασμένος, με κίνδυνο απέλασης του.

Η ίδια σε ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της σε όσα συνέβησαν με την συμμετοχή του συζύγου της στο Αυστραλιανό τουρνουά τένις, ευχόμενη παράλληλα χρόνια πολλά σε όλους καθώς αυτή και η οικογένεια της γιορτάζουν τώρα τα Χριστούγεννα, ακολουθώντας το παλιό ορθόδοξο εορταστικό ημερολόγιο.

«Σήμερα είναι Χριστούγεννα για εμάς, οι ευχές μου είναι όλοι να είναι υγιείς, ευτυχισμένοι, ασφαλείς και μαζί με τις οικογένειες. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί σήμερα, αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε υγιείς. Και θα εξελιχθούμε από αυτή την εμπειρία. Σας ευχαριστώ, σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να βρω ευγνωμοσύνη αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβαστούμε όλοι πέρα από κάθε σύνορο είναι η Αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια ισχυρή δύναμη. Εύχομαι να είστε όλοι καλά!».

Πηγή: skai.gr