Μόλις 2 χρόνια πριν τον τραγικό της θάνατο τον Αύγουστο του 97’, η πριγκίπισσα Diana μίλησε σε στο BBC Panorama, για το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, με την ίδια την συνέντευξη να συζητείται μέχρι σήμερα, καθώς ο Martin Bashir χρησιμοποίησε αθέμιτα μέσα για να την πείσει να του μιλήσει. Ενώ ταυτόχρονα μόλις πριν από λίγες μέρες το BBC έστειλε την συγνώμη του μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media προς την βασιλική οικογένεια για το συγκεκριμένο γεγονός.

Σε αυτή την συνέντευξη, η πριγκίπισσα, είχε μιλήσει για τον γιο της, πρίγκιπα William και την πρώτη του μέρα στο σχολείο, λέγοντας «Πήγα στο σχολείο και είπα στον William ότι αν βρει κάποια να αγαπήσει στη ζωή του, θα πρέπει να την προσέχει πολύ. Και πως αν είναι αρκετά τυχερός ώστε να βρει κάποια που τον αγαπήσει, τότε θα πρέπει να την προστατεύει».

 

Ο πρίγκιπας William ήταν μόλις 10 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς του, ενώ οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μετά από 4 χρόνια.«Ο William με ρώτησε τι συνέβαινε και αν θα μπορούσα να απαντήσω στις ερωτήσεις του, κάτι το οποίο έκανα» σημείωσε η Νταϊάνα. Συνεχίζοντας είπε ότι ο πρίγκιπας τη ρώτησε για ποιο λόγο χάλασε ο γάμος και απάντησε:  'Λοιπόν, σε αυτόν το γάμο ήμασταν τρεις και η πίεση από τα MME ήταν ένας ακόμα λόγος που έκανε δύσκολο το να είμαστε μαζί οι δυο μας. Αλλά παρόλο που αγαπούσα τον μπαμπά σου, δεν μπορούσα να ζω κάτω από την ίδια στέγη με αυτόν». 

Πηγή: MUST

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις