Κλείσιμο

Σάρον Στόουν: Έτσι με ξεγέλασαν για να κάνω το σταυροπόδι στο «Βασικό ένστικτο»

Το γεγονός ότι η διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι στην εμβληματική ταινία των 90s "Βασικό Ένστικτο" προέκυψε αφού ξεγελάστηκε κατά το γύρισμα της, αποκάλυψε η Σάρον Στόουν στο νέο της βιβλίο «The Beauty of Living Twice» σύμφωνα με το  Vanity Fair.

Στο βιβλίο που κυκλοφορεί η Σάρον Στόουν ισχυρίζεται, πράγμα που έχει πει και στο παρελθόν, ότι δεν γνώριζε ότι θα φαίνοταν τόσο καθαρά τα γεννητικά της όργανα και μέλος της παραγωγής της ζήτησε να βγάλει το εσώρουχο της χωρίς διαβεβαιώνοντας την ότι δεν θα αποκαλυφθεί τίποτα.

 ‘Δεν βλέπουμε τίποτα- θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο’ της είπε.

Η Σάρον Στόουν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κλήθηκε να δει την τελευταία σκηνή της ταινίας «σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με το πρότζεκτ».

«Έτσι είδα το πλάνο με το αιδοίο μου για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, γράφει στο βιβλίο της.

Μετά την προβολή,  λέει πως χαστούκισε τον σκηνοθέτη  στο πρόσωπο, έφυγε, πήγα στο αμάξι της και πήρε τηλέφωνο δικηγόρο.

«Μπορώ να πω ότι ο ρόλος ήταν μακράν ό,τι πιο παρατραβηγμένο είχα κάνει με την έννοια του να σκεφτώ την σκοτεινή πλευρά για τον εαυτό μου», περιγράφει.

«Ήταν τρομακτικό. Υπνοβάτησα τρεις φορές στη διάρκεια της παραγωγής, δυο φορές φορώντας κανονικά τα ρούχα μου μέσα στο αυτοκίνητό μου στο γκαράζ. Είχα φριχτούς εφιάλτες».

«Έχετε ιδέα πόσοι άνθρωποι έχουν δει το Βασικό Ένστικτο τα τελευταία 20 χρόνια; Σκεφτείτε το. Είναι κάτι περισσότερο από μια κλεφτή ματιά στη φούστα μου», καταλήγει.

Πηγή: vanity fair