Στα δικαστήρια Σακίρα και Πικέ -Δεν την αφήνει να πάρει τα παιδιά στις ΗΠΑ

Οι σχέσεις του ζευγαριού είναι αρκετά τεταμένες και τα προβλήματα εντείνονται σε ό,τι αφορά στα παιδιά τους καθώς οι δυό τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Η σχέση μεταξύ της δημοφιλούς Κολομβιανής τραγουδίστριας, Shakira και του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Gerard Piqué φαίνεται πως οδεύει σε αδιέξοδο καθώς αποφάσισαν να βρουν κοινή πορεία πλεύσης μέσω της οδού του δικαστηρίου όπως ενημερώνουν τα ισπανικά ειδησεογραφικά.

Παράλληλα, όπως ανέφεραν οι πηγές αυτές, η Shakira σκέφτεται να πάει πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων που έχει στην Ισπανία. Η εθνική αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας «Marca» ανέφερε επίσης πως υπάρχει δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο καθώς θα πρέπει πλέον το δικαστήριο να αποφασίσει τα δικαιώματα με τους δυο γιους τους, Milan και Sasha ιδίως εφόσον η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Ο Gerard Piqué αρνήθηκε να υπογράψει τα έγγραφα με τα οποία η Shakira δικαιούται να πάρει τα δύο της παιδιά μαζί της στο Μαϊάμι στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για δύο μήνες. Η απόφαση της τραγουδίστριας να προβεί σε κάτι τόσο δραστικό για την καθημερινότητά της ήταν τα τερατώδη μηνύματα που βρέθηκαν έξω ακριβώς από το σπίτι της οικογένειας στη Βαρκελώνη ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το άτομο που βανδάλισε το σπίτι.

Όπως φαίνεται οι ήδη τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού δεν φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο τις απαραίτητες λύσεις, τουλάχιστον όχι σύντομα.

Πηγή: Must