Κλείσιμο

«Μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο» - H συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του Ρέι Λιότα, ένα μήνα μετά το θάνατό του

Η Τζέισι Νίτολο  μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τις χαρούμενες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του ηθοποιού που «έφυγε» σε ηλικία 67 ετών

Μια τρυφερή ανάρτηση πραγματοποίησε η αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού Ρέι Λιότα, με αφορμή της συμπλήρωσης ενός μήνας από το θάνατο του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ.

Η Τζέισι Νίτολο μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τις χαρούμενες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του ηθοποιού που «έφυγε» σε ηλικία 67 ετών.

Σε μια φωτογραφία, το ευτυχισμένο ζευγάρι κρατήθηκε χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια ενός δείπνου υπό το φως των κεριών, ενώ σε μια άλλη  είναι περιτριγυρισμένοι από μέλη της οικογένειάς τους σε μια φωτογραφία όπου ήταν όλοι ξαπλωμένοι στον καναπέ.

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι πέρασε ένας μήνας», γράφει η Τζέισι στη ανάρτηση της «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τι περνάει κάποιος μετά από μία τέτοια απροσδόκητη απώλεια. Μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα» αναφέρει και συγκινεί 


Όπως προσθέτει, βρίσκει κουράγια χάρη στα παιδιά της οικογένειας: «Μέσα από τόσο βαθύ πόνο βρίσκω τόση αγάπη και γέλιο. Οι ζωές μας αυτή τη στιγμή είναι τόσο εύθραυστες, αλλά στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη μικτή οικογένεια που ήταν προκαθορισμένη πέρα ​​από την πιο τρελή μας φαντασία».

Πηγή: skai.gr