Μετά την νέα συνέντευξη που παράχωρησε ο πρίγκιπας Χάρι και τις αποκαλύψεις που έκανε ότι ήθελε να διασπαστεί από το παλάτι από τότε που ήταν 20 ετών,  άτομο των royals μίλησε για την σχέση του με την Meghan.

Σύμφωνα με τη Sun, o βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Jonny Dymond ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μάρκλ κινεί τα νήματα και καθοδηγεί τον Χάρι, ανακατεύοντας την “τράπουλα” για να εξυπηρετήσει τα κίνητρά της.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε μπροστά σε δημοσιογράφους και ερωτήθηκε σχετικά με τις νέες δηλώσεις του γιου του, όμως δεν έδωσε καμία απάντηση.

Και μπορεί μέχρι αυτή την ώρα να μην υπάρχει επίσημη αντίδραση από το παλάτι, ωστόσο οι royal experts έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να παρουσιάζουν τις δικές τους θεωρίες.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Δούκας του Sussex ήταν πιο ευτυχισμένος στο ρόλο του πριν εμφανιστεί η Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν το σχόλιο του πρίγκιπα στο podcast με τον Dax Shephard που σύγκρινε τη ζωή του ως πρίγκιπας με το The Truman Show και τα ζώα ενός ζωολογικού κήπου.

Στην ίδια συνέντευξη ο Δούκας του Sussex υπογράμμισε ότι σκεφτόταν την πιθανότητα να αφήσει τα πριγκιπικά του καθήκοντα από τότε που ήταν 20 χρονών.

“Δεν θέλω να είμαι εδώ, δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά”, είχε εξομολογηθεί, ενώ είχε αναφερθεί και στη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

O Jonny Dymond δήλωσε με αιχμηρό τρόπο στο BBC Radio 4: “Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους ότι η απόσπασή του από το Παλάτι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σύζυγό του και πώς ήταν πιο ευτυχισμένος στον ρόλο του πριν από τη Meghan”.

«Ο τρόπος που το βλέπουν μερικοί άνθρωποι στο ΠΑλάτι, είναι ότι η Μέγκαν Μάρκλ κινεί τα νήματα για να εξυπηρετήσει κίνητρά της, καθοδηγώντας τον Harry», πρόσθεσε.

Πηγή: Must