Ψηφιακό νυστέρι; Social vs Χάρι - Μέγκαν για τη φωτό τους στο Time: Κινούμενα σχέδια Disney! (pic)

Το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time κοσμούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Αντικείμενο του περιοδικού είναι οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο μεταξύ των οποίων και οι δυο νέοι.

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης "περιποιήθηκαν" το ζεύγος, καθώς πιστεύουν ότι η φωτογραφία ήταν πολύ… "πειραγμένη".

Το περιοδικό κυκλοφόρησε την Τετάρτη με το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, να εμφανίζονται στο εξώφυλλο με λαμπερό αρυτίδωτο δέρμα, απόκοσμα λαμπερά μάτια και, στην περίπτωση του Χάρι, ύποπτα "γεμάτα" μαλλιά. 

Οι χρήστες του διαδικτύου μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με το φερόμενο ρετούς στο Twitter τρολάροντας Χάρι και Μέγκαν.

"Το airbrush έκανε γερό λίφτινγκ", έγραψε ένα άτομο στο Twitter την Τετάρτη. 

"Το εξώφυλλο φαίνεται τόσο ψεύτικο... α, περιμένετε φαίνεται γιατί είναι", έγραψε δηκτικά κάποιος άλλος. 

Κάποιοι δήλωσαν ότι ο ‘’ψηφιακός πλαστικός χειρουργός’’ έκανε επέμβαση στην αραίωση της κόμης του Χάρι. "Φοράει χαλί ο Χάρι; Ή απλώς το παρακάνανε με το airbrush;’’ αναρωτήθηκε ένας χρήστης. 

Μια άλλη σκέψη ήταν ότι ο Χάρι και η Μαρκλ έμοιαζαν με royalties σε ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, γράφοντας: ‘’Τρομερό ρετούς. Μοιάζουν με CGI’’ (γραφικά κομπιούτερ) 

‘’Θεέ μου, νόμιζα ότι ήταν σατιρικός λογαριασμός με ένα σαφώς ανατριχιαστικό εξώφυλλο. Ουάου πώς ξέπεσε το @TIME’’, έγραψε κάποιος άλλος χρήστης στο Twitter. 

Ένα τρολ έγραψε ότι το ζευγάρι φαινόταν ‘’τόσο πλαστικό’’ που δεν μπορούσε να πει αν η εικόνα ήταν «πραγματική ή φωτοσοπαρισμένη’‘. 

Άλλοι, εν τω μεταξύ, έβαλλαν κατά του περιοδικού για τον τρόπο με τον οποίο τοποθέτησαν το Χάρι δίπλα στη Μέγκαν για τη φωτογραφία. ‘’Ποιος ενέκρινε αυτή τη φωτό;! Στέκεται ο Χάρι; Κάθεται; Την κρατά από τον ώμο για να μην πέσει; Γιατί θα έκανες τόσο όμορφους ανθρώπους να μοιάζουν έτσι;" ρώτησε ένας χρήστης του Twitter. 

’Είναι σαν να σκύβει πίσω της’’, είπε κάποιος άλλος.

Άλλος χρήστης συνέκρινε την εικόνα με την αφίσα της ταινίας… "Step Brothers".

Πάντως, δεν έλειψαν και οι χρήστες των social media που βρήκαν όμορφη τη φωτογραφία και επιτυχημένο το εξώφυλλο του Time. 

Πηγή: pagesix.com