Κλείσιμο

Πρίγκιπας Χάρι: Το τηλεφώνημα στην πρώην μια μέρα πριν το γάμο του

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μία ευτυχισμένη οικογένεια με δύο παιδιά καθώς στις αρχές Ιουνίου έγιναν για δεύτερη φορά γονείς στην μικρή Λίλιμπετ-Νταϊάνα.

Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2018, όμως ο Χάρι είχε κάποιες σχέσεις πριν από τη Μέγκαν Μαρκλ.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας του Sussex είχε δύο σοβαρές σχέσεις πριν τον γάμο του.

Η πρώτη «επίσημη» σχέση του Χάρι ήταν με την Chelsy Davy την κόρη ενός επιχειρηματία από τη Ζιμπάμπουε. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004 όταν ήταν ακόμη φοιτητές. Η σχέση τους συνεχίστηκε με χωρισμούς και επανενώσεις μέχρι το 2011. Η Chelsy είχε συνοδεύσει τον Χάρι στο γάμο του αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011, όμως δεν τα ξαναβρήκαν.

Το 2012, ο Χάρι ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με την Cressida Bonas, ηθοποιός. Τη γνώρισε μέσα από την ξαδέρφη του πριγκίπισσα Ευγενία. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 2 χρόνια μέχρι που χώρισε το 2014.

Τόσο η Chelsy όσο και η Cressida φαίνεται να έληξαν τη σχέση τους με τον Χάρι για παρόμοιους λόγους. Δεν τους άρεσε η δημοσιότητα από τα media που έβγαιναν με ένα μέλος της Βασιλικής οικογένειας. Και οι δύο γυναίκες είχαν παρευρεθεί στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το τηλεφώνημα πριν τον γάμο

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μία ημέρα πριν από το γάμο του με την ηθοποιό ακόμη Μέγκαν Μαρκλ, τηλεφώνησε στην πρώην του Chelsy Davy.

Ο Δούκας του Sussex, της τηλεφώνησε για να ξεκαθαρίσουν τυχόν συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν, πριν τον πριγκιπικό γάμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, οι δυο του μοιράστηκαν ένα τηλεφώνημα στο οποίο γινόταν γνωστό ότι ο Χάρι έχει προχωρήσει. Η Chelsy ήταν πολύ συναισθηματική όπως ανέφεραν πηγές.

Πηγή: Must