«Ποτέ δε στάθηκε στο πλευρό μου»: Το ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει περάσει πολλά είναι πασίγνωστο, ενώ οι λεπτομέρειες για τα όσα συνέβαιαν πίσω από κλειστές πόρτες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες μέρες, όταν η ίδια κλήθηκε να καταθέσει εναντίον του πατέρα και κηδεμόνα της στο δικαστήριο, με μοναδικό σκοπό να γίνει η ίδια κυρίαρχος του εαυτού της.

Θέση στο θέμα είχε πάρει και η αδελφή της, Jamie Lynn, αναφέροντας ότι τάσσεται υπέρ της τραγουδίστριας και ότι πάντα βρισκόταν στο πλευρό της. Από την άλλη η Μπρίτνεϊ αποφάσισε να αποκαλύψει ένα περιστατικό που αφορούσε στην αδελφή της και την πλήγωσε βαθιά.

Χαρακτηριστικά, περιγράφει ότι η Jamie αποφάσισε να τραγουδήσει τα τραγούδια της σε ένα show βραβείων και παράλληλα εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν στάθηκε στο πλευρό της.

 

Η Jamie πέρασε στην αντεπίθεση ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της και γράφοντας στη λεζάντα «Μακάρι η ηρεμία του Θεού να είναι μαζί σου και με το πνεύμα σου». Από την πλευρά της, η Μπρίτνεϊ απάντησε με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, ανεβάζοντας ένα βίντεο που χορεύει στο σαλόνι της. 

Υπενθυμίζεται ότι η σταρ είχε γράψει σε μια από τις αναρτήσεις της την περασμένη Παρασκευή, «ποτέ μην ξεχνάτε εκείνους που σας αγνοούσαν όταν τους χρειαζόσασταν και εκείνους που σας βοήθησαν πριν καν τους το ζητήσατε».

Πηγή: Must