Ένας YouTuber που πραγματοποιεί καταδύσεις είναι πολύ πιθανό να έδωσε τη λύση  στη μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης δύο εφήβων από το Τενεσί που χάθηκαν πριν από 21 χρόνια.

Ο YouTuber φαίνεται πως ανακάλυψε το αυτοκίνητο στο οποίο εθεάθησαν για τελευταία φορά οι έφηβοι στον πυθμένα ενός ποταμού.

Η Έριν Φόστερ, 18 ετών και ο Τζέρεμι Μπέχτελ, 17 ετών, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου 2000, αφού έφυγαν από το σπίτι του Φόστερ, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο σερίφης Στιβ Πέιτζ ανέφερε σε δελτίο τύπου, ότι μέλη της οικογένειας του Φόστερ τον ειδοποίησαν στις 28 Νοεμβρίου για τον YouTuber Τζέρεμι Σάιντς, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία σόναρ και κάνοντας καταδύσεις προσπαθεί να λύσει υποθέσεις αγνοουμένων στο κανάλι του ''Exploring With Nug''.

Πήγε στο Τενεσί τον περασμένο μήνα για να ψάξει για το αυτοκίνητο στο οποίο εθεάθησαν τελευταία φορά οι έφηβοι.

Ο Πέιτζ επικοινώνησε με τον Σάιντς και του είπε να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Calfkiller, στην περιοχή όπου το ζευγάρι χάθηκε, ανέφερε η ανακοίνωση.

Στις 30 Νοεμβρίου, ο  Σάιντς  έψαξε σε αυτήν την περιοχή και ανακάλυψε ένα όχημα: το σκουριασμένο Pontiac Grand Am του Φόστερ, που είχε βυθιστεί στον ποταμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Πέιτζ και οι ερευνητές έφτασαν στο σημείο και είπαν ότι το όχημα ταίριαζε με αυτό του Φόστερ, είπε ο σερίφης σε δελτίο τύπου.

Επίσης, ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο όχημα και θα σταλούν για γενετικό έλεγχο DNA και πιθανές συγκρίσεις με οδοντιατρικά αρχεία, είπαν οι ερευνητές στη θυγατρική WTVF του CBS στο Νάσβιλ. Οι οικογένειες των Foster και Bechtel ειδοποιήθηκαν για το εύρημα.

«Δεν έχω λόγια», είπε ο Σάιντς στο βίντεό του στο YouTube. "Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να τους βρω. Είμαι τόσο λυπημένος που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω - έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που κάθονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει."

«Δίνω στον Τζέρεμι τα εύσημα που βρήκε αυτό το αυτοκίνητο. Το μόνο που έκανα ήταν να του δείξω τη σωστή κατεύθυνση και μπήκε στο νερό και τους βρήκε», είπε ο Πέιτζ στο NBC News. 

Ο Πέιτζ είπε ότι η έρευνα στον ποταμό θα συνεχιστεί την Πέμπτη με δύτες να έρχονται από άλλες κομητείες για να βοηθήσουν. «Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη ότι έχουμε τους εφήβους που ψάχνουμε, αλλά πιστεύουμε ότι είναι αυτοί», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Πηγή: nbc news

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις