Ουίλιαμ-Κέιτ: Εγκαταλείπουν το παλάτι του Κένσινγκτον; Οι φήμες και ο ρόλος της βασίλισσας

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο πρίγκιπας William και η Kate σκέφτονται πολύ σοβαρά να αποχωρήσουν από το Παλάτι του Kensinghton, για μία νέα κατοικία.

Οι λόγοι όπως πολλοί στηρίζουν είναι μάλλον ''στρατηγικοί'', που όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, το ζευγάρι σχεδιάζει να φύγει από το Norfolk για να είναι πιο κοντά στο Buckingham Palace.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ζευγάρι σκέφτεται να μετακομίσει στο Windsor, ώστε να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα καθώς τα επόμενα χρόνια θα αναλαμβάνουν ολοένα και πιο σημαντικούς ρόλους μέσα στη μοναρχία.

Η μετακόμιση, εάν πραγματοποιηθεί, θα γίνει στο Fort Belvedere που βρίσκεται στη νότι απλευρά του Windsor Great Park και είναι το παλάτι όπου ο βασιλιάς Εδουάρδος Η' υπέγραψε το χαρτί της παραίτησής του από τον βρετανικό θρόνο.

Το σημείο είναι στρατηγικό καθώς θα βρίσκεται κοντά στα σχολεία των παιδιών, ενώ ο πρίγκιπας William δεν χρειάζεται πια να είναι κοντά στην East Anglia όπου εργαζόταν ως πιλότος ελικοπτέρου μετά τον γάμο του με την Kate. Ταυτόχρονα, το Norfolk είναι μακριά ώστε η οικογένεια να ταξιδεύει εκεί για τα Σαββατοκύριακα, ενώ το Winsdor είναι ο τέλειος συμβιβασμός.

Εάν μετακομίσουν στο Windsor, η Kate, ο William και τα παιδιά θα είναι πιο κοντά και στην οικογένεια Middleton αλλά και στην αδελφή της Kate, Pippa. Ο πιο σημαντικός λόγος για τη μετακόμιση, βέβαια, όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι η βασίλισσα. Το ζευγάρι θέλει να είναι περισσότερο κοντά της μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: MUST