Ουίλιαμ- Κέιτ: Αποκαλύψεις για την πρώτη τους γνωριμία- Τα φοιτητικά χρόνια και η συγκατοίκηση

Ένα από τα πιο ερωτευμένα βασιλικά ζευγάρια είναι αυτό των Ουίλιαμ και Κέιτ, που πρόσφατα συμπλήρωσαν 10 χρόνια γάμου και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με τα τρία παιδιά τους.

Όμως γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια. Συγκεκριμένα, είχαν γνωριστεί το 2001 ως πρωτοετείς φοιτητές στο University of St.Andrews της Σκωτίας. Η Laura Warshauer που τότε ήταν φοιτήτρια του πανεπιστημίου και έμενε στην ίδια φοιτητική εστία με το ζευγάρι, μίλησε στο People για την απίστευτη χημεία που είχαν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ από την αρχή της γνωριμίας τους.

«Βλέποντας πίσω, υπήρχαν όλες αυτές οι στιγμές που σκεφτόμουν 'αυτό θα γίνει κάτι σημαντικό» είπε αναφερόμενη στη σχέση που είχε το ζευγάρι από την αρχή. Όπως αποκάλυψε η χημεία μεταξύ τους ήταν φανερή σε όλους. «Κάθε φορά που η Κέιτ ήταν στο δωμάτιο, ο Ουίλιαμ την πρόσεχε. Όταν καθόμασταν για μεσημεριανό στην τραπεζαρία και οι δυο τους μιλούσαν, ήταν απίστευτο γιατί είχαν μια φυσικότητα, είχαν πολλά να πουν ο ένας στον άλλο», πρόσθεσε.

Μέχρι το δεύτερο έτος είχαν μετακομίσει στο ίδιο σπίτι, το οποίο μοιράζονταν με άλλους δύο φίλους και συχνά πήγαιναν μαζί στο πανεπιστήμιο. Όπως είχε δηλώσει ο Ουίλιαμ στη συνέντευξη που είχε δώσει με την Κέιτμ με αφορμή τον αρραβώνα τους το 2010 «μετακομίσαμε μαζί σαν φίλοι. Ζούσαμε με άλλα δύο άτομα και απλά εξελίχθηκε από εκεί. Βλεπόμασταν πιο συχνά, περνούσαμε χρόνο μαζί και κάναμε πράγματα μαζί».

Η Κέιτ στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως «νομίζω ότι έγινα κατακόκκινη όταν σε γνώρισα και ένιωθα πολύ ντροπαλή. Μας πήρε πολύ καιρό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον καλά, αλλά γίναμε στενοί φίλοι από την αρχή».

Πηγή: Must