Οι 5 stylish τρόποι για να φορέσεις το shorts αυτό το καλοκαίρι (pics)

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, το shorts είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει στην καλοκαιρινή ντουλάπα σου. Για πολλές γυναίκες θεωρείται ως μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε επιθυμείς, είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και φυσικά είναι ένα ρούχο που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα shorts έχουν επιστρέψει στο ντυσιμό σου, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείς πώς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου shorts με τους πιο fashionable τρόπους.

Για να αποφύγεις τις εμφανίσεις που μοιάζουν λίγο παρωχημένες, βρήκαμε 5 νέες ιδέες για σένα ή μάλλον 5 stylish τρόπους για να συνδυάσεις το shorts.

Total white look 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rae Everyday (@raeannlangas)

Ένας από τους πιο κομψούς τρόπους για να φορέσεις το shorts, είναι να επιλέξεις ένα total white look. Βρες το ιδανικό λευκό shorts, συνδύασε το με ένα λευκό oversized πουκάμισο και λευκά sneakers. Το πιο καλοκαιρινό look σου είναι έτοιμο!

Denim shorts με mules 

Η αγαπημένη σου denim βερμούδα μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα ζευγάρι pastel mules ή mules σε έντονες αποχρώσεις. Μη διστάσεις να κάνεις τη διαφορά. Είναι καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη εποχή για να «παίξεις» με τους συνδυασμούς και να φορέσεις κάτι διαφορετικό.

Biker shorts με sneakers  

Το biker shorts δεν είναι μόνο για τις προπονήσεις. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από την παραπάνω φωτογραφία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα oversized λευκό πουκάμισο ή t-shirt, τα αγαπημένα σου sneakers και voilà.

Shorts με oversized T-shirt  

Μην το σκέφτεσαι πολύ. Αν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να νιώθουν άνετα όλη την ημέρα, τότε αυτό είναι το ιδανικό look για ‘σένα. Sweat shorts, oversized t-shirt, sneakers και έφυγες.

Denim shorts με clogs 

Θέλεις να δώσεις μια νότα φρεσκάδας στην denim βερμούδα σου; Ιδού ο τρόπος. Αν τη συνδυάσεις με μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από τα clogs, θα έχεις πετύχει το απόλυτο.

Διαβάστε Ακόμη

Σύμη: όσα θα δεις σε μία περιήγηση στο πολύχρωμο νησί των Δωδεκανήσων

Aφράτα ψωμάκια με σουσάμι και γέμιση ελιάς

Πηγή: Savoirville
TAGS: ρούχα