Ο Χάρι «δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος» -Δεν εξήγησε καλά στη Μέγκαν τι σημαίνει μοναρχία

Το «παραλήρημα» των Βρετανικών tabloid δεν σταματά όπως όλα δείχνουν ούτε μετά και την συνέντευξη στην Όπρα, αλλά και τα όσα ειπώθηκαν σ ’αυτήν από τους Sussex.

Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά, ένας ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας (είχε γράψει και το βιβλίο για τον πρίγκιπα Φίλιππο “Prince Philip's Century”), ο Robert Jobson, ισχυρίζεται ότι το φταίξιμο για το πως εξελίχτηκε η πορεία της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι, πρέπει να πέσει καθαρά στον πρίγκιπα Χάρι. Εξηγώντας ότι εκείνος δεν της εξήγησε με ακρίβεια το τί σημαίνει να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Επιμένοντας πως ο πρίγκιπας «δεν είναι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος».

Ο Jobson, είπε στην “Page Six” ότι, «είναι ένας συνδυασμός αλλεπάλληλων λαθών και από τους δύο, αλλά κυρίως από τον Χάρι που δεν της εξήγησε σωστά τα όσα συνεπάγονται με την μοναρχία». Ενώ πρόσθεσε, «Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται σκληρή δουλειά για να είναι κανείς μέλος της βασιλικής οικογένειας, άρα το ίδιο έγινε και με την Μέγκαν, που μάλλον δεν ήθελε να ταλαιπωρείται».

 

 

Ο ίδιος, έχει γράψει και στο παρελθόν για άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αναφορικά με την εξέλιξη της βασιλικής ζωής της, έτσι καταλήγει ότι μάλλον η Δούκισσα του Sussex «δεν ήρθε διαβασμένη».

Κάτι το οποίο παραδέχτηκε και η ίδια η Μέγκαν στην συνέντευξή της με την Όπρα, λέγοντα χαρακτηριστικά «Δεν είχα ψάξει τον άντρα μου στο διαδίκτυο. Δεν ένιωθα την ανάγκη γιατί όλα όσα έπρεπε να ξέρω, τα μοιραζόταν ο ίδιος μαζί μου, ή ότι ήθελα να μάθω, μου το έλεγε».

Πηγή: Must