Ο συνοδός σκύλων της Gaga λέει ότι αισθάνεται «εγκαταλελειμμένος»- Παρενέβησαν οι fan της (pics-vid)

Οι θαυμαστές της Lady Gaga εμφανίζονται έξαλλοι με την τραγουδίστρια του Paparazzi, αφού ο τέως συνοδός σκύλων της, Ράιαν Φίσερ, ισχυρίζεται ότι αισθάνεται «εγκαταλελειμμένος και χωρίς υποστήριξη» από τότε που πυροβολήθηκε προστατεύοντας τα σκυλάκια της τραγουδίστριας… 

Το Φεβρουάριο, η τραγουίστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε αμοιβή 500.000 δολαρίων για την επιστροφή των αγνοούμενων τότε γαλλικών μπουλντόγκ, Koji και Gustav. Είπε επίσης ότι ο τραυματισμένος συνοδός σκύλων της θα ήταν «για πάντα ήρωας». 

Τα κουτάβια παραδόθηκαν αργότερα από μια γυναίκα που ζήτησε την αμοιβή, ισχυριζόμενη ότι τα βρήκε δεμένα σε ένα στύλο. 

 


Ο Φίσερ κάνει εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης μέσω λογαριασμού GoFundMe αναφέροντας παράλληλα ότι ξεκίνησε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει τις «μακρές περιόδους κατάθλιψης αμφιβολίας και αυτολύπησης» ως αποτέλεσμα του συμβάντος. Ανήρτησε μάλιστα και σχετικό βίντεο στο YouTube. 

Ο τέως συνοδός σκύλων σημείωσε ότι για να βελτιώσει τη συναισθηματική και ψυχική του υγεία, αναζητεί οικονομική βοήθεια για να καλύψει τα έξοδα των θεραπειών του.

«Η Lady Gaga προσέφερε 500.000 δολάρια για να βρει τα σκυλιά της που χάθηκαν, αλλά επιτρέπει στον συνοδό της να δημιουργήσει ένα gofundme επειδή είναι τώρα άστεγος και εξακολουθεί να παλεύει με το τραύμα του», επισήμανε ένας χρήστης στο Twitter. «Δεν περιμένω πολλά από πλούσιους ανθρώπους, αλλά πάντοτε με εκπλήττουν (αρνητικά)» πρόσθεσε. Κι αυτό ήταν ίσως το αντιπροσωπευτικότερο, αλλά σίγουρα όχι το μοναδικό καυστικό σχόλιο κατά της Lady Gaga. 

 

 

 

 

Πηγή: pagesix.com
TAGS: Lady Gaga