O ράπερ Machine Gun Kelly ήθελε σεξ με την Kendall Jenner όταν ήταν ανήλικη

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στα social media παλαιότερη συνέντευξη του ράπερ  Machine Gun Kelly, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα περίμενε την Kendall Jenner να κλείσει τα 18 για να κοιμηθεί μαζί της.

Η συνέντευξη δόθηκε στο Fuse το 2013, όταν ο Machine Gun Kelly ήταν 23 ετών και η Kendall μόλις 17.

Είχε υποστηρίξει στην συνέντευξή του ότι «δεν υπάρχουν όρια» όταν οι άνθρωποι είναι διάσημοι και αναφέρθηκε σε καλλιτέχνες που είχαν ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Ερωτηθείς ποια διάσημη γυναίκα ήταν η πρώτη με την οποία είχε «φάει κόλλημα», ο ράπερ απάντησε: «Δεν με νοιάζει ποια ήταν η πρώτη, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Kendall Jenner». 

«Γ@μώτ@, το έχω πει τόσες φορές. Μην με αφήσετε να μετακομίσω στο Λος Άντζελες γιατί θα τη βρω», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια μάλιστα ερωτήθηκε αν «μετρούσε αντίστροφα τις μέρες» έως ότου η Kendall γίνει 18, που είναι η νόμιμη ηλικία συναίνεσης σε σεξουαλική επαφή στο Λος Άντζελες, με τον Machine Gun Kelly να: «Δεν περιμένω μέχρι τα 18 της, θα πάω τώρα. Είμαι 23, δεν είμαι σε καμία ανατριχιαστική ηλικία, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Είμαι 23, εκείνη 17 και είναι διασημότητα. Δεν υπάρχουν όρια εκεί».

Μάλιστα επικαλέστηκε και διάσημους που τα είχαν με 14χρονες.

Σημειώνεται ότι ο ράπερ τον τελευταίο χρόνο διατηρεί σχέση με τη Μέγκαν Φοξ  και πριν μερικές ημέρες της έκανε πρόταση γάμου.  

Πηγή: skai.gr