Κλείσιμο

Ο ράπερ 50 Cent αποκάλυψε ότι η μαμά του έβαζε παιχνίδια σε κάλτσες για να του φτιάχνει όπλα!

Ο Αμερικανός ράπερ 50 Cent ήταν ένα διαβόητα σκληρό παιδί των δρόμων πριν βρει τη δόξα. Αλλά, παρά τη φημολογούμενη σκληρότητά του, ουσιαστικά είπε στον ιστότοπο pagesix ότι το μέλος της οικογένειάς του για το οποίο πραγματικά έπρεπε να προσέχεις ήταν η... μαμά του! 

Ο ράπερ του τραγουδιού In Da Club, ο οποίος είχε πυροβοληθεί εννέα φορές το 2000, δήλωσε ότι η μητέρα του δανείστηκε μερικά κόλπα της φυλακής για να βοηθήσει τον γιο της να αμύνεται στο σχολείο! 

Όπως ανέφερε στον ιστότοπο Page Six η μαμά Σαμπρίνα έβαζε παιχνίδια σε κάλτσες για να δημιουργήσει αυτοσχέδια όπλα που θα χρησιμοποιούνταν σε καυγάδες, παρόμοια πρακτική των παρανόμων οι οποίοι γεμίζουν κάλτσες με νομίσματα σε αστυνομικές ταινίες!

Αποκάλυψε μάλιστα ότι συμπεριέλαβε τις περίεργες εμπειρίες του στη νέα του τηλεοπτική σειρά Power Book III: Raising Kanan… «[Υπάρχει μια σκηνή] από το πρώτο επεισόδιο όπου ο [ομώνυμος πρωταγωνιστικός χαρακτήρας] Κανάν δέχεται επίθεση και επιστρέφει στο σπίτι και η μητέρα του βάζει τα παιχνίδια στις κάλτσες» είπε, «Αυτό πραγματικά συνέβη. Προέρχεται από τη ζωή μου». 

«Έφαγα πολύ ξύλο στο πάρκο, αλλά φοβόμουν περισσότερο τη μαμά μου από τους ανθρώπους με χτύπησαν, γιατί δεν μπορούσα να της ξεφύγω» ανέφερε μάλιστα, «ήταν ανύπαντρη
μαμά εκείνη τη στιγμή - ήταν τα πάντα».

Η μητέρα του Τζάκσον σκοτώθηκε σε πυρκαγιά όταν ήταν μόλις 8 ετών. 

«Η μαμά μου ήταν και ο μπαμπάς μου και ήταν σκληρή, οπότε δεν ήξερα πότε ήταν εντάξει να είσαι συναισθηματικός και πότε όχι», πρόσθεσε. 

«Με κοίταζε στο πάτωμα [όταν ήταν αναστατωμένος] και μού έλεγε: ‘’Σήκω - γιατί κλαις εκεί συμπεριφέρεσαι σα μικρό κορίτσι». 

«Θα θύμωνε μαζί σου και θα έλεγες: ‘Ω, σκ…ά δεν είναι ΟΚ να τις φάς αυτή τη φορά’. ΟΚ, οπότε άσε με να σηκωθώ. Έτσι, αποφάσιζε πότε πρέπει να είναι ανεκτική και πότε πρέπει να είναι αυστηρή». 
 

Πηγή: pagesix.com