Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, φοράει ακόμα τη βέρα του-Ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, φοράει ακόμα τη βέρα του-Ενδεχόμενο επανασύνδεσης;

Ο Κάνιε Γουέστ συνεχίζει να φοράει τη βέρα του δύο μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Κιμ Καρντάσιαν σηματοδοτώντας το τέλος του «Kimye», ενός από τους πιο γνωστούς και πλουσιότερους γάμους διασημοτήτων.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Ντίτζεϊ Καλέντ, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ράπερ στο Instagram. Σ' αυτή τη φωτογραφία φαίνεται να φοράει την βέρα του. Ο Κάνιε πραγματοποίησε επίσκεψη - έκπληξη στον παραγωγό, για να ακούσει τα τραγούδια του από το καινούργιο άλμπουμ.

«ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο ΚΑΝΙΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!», έγραψε ο Καλέντ με κεφαλαία γράμματα. Συνέχισε αναφέροντας ότι «δεν γνώριζα ότι θα ερχόταν. Η Melissa Zuniga θα του κάνει αυγά με κέτσαπ και μπέικον βίγκαν».

Σχολιάζοντας την έκφραση του τραγουδιστή στην φωτογραφία ο Ντίτζεϊ Καλέντ έγραψε: «Ξέρετε, όταν κάνετε αυτήν την έκφραση σημαίνει ότι το άλμπουμ "GODS HANDS IS ALL OVER IT", είναι καταπληκτικό!».

Δημοσίευσε επίσης και ένα βίντεο από την επίσκεψη του Κάνιε στο σπίτι του.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια, αλλά τα πρώτα σύννεφα σχηματίστηκαν με την αποτυχημένη απόπειρα του ράπερ να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αναφέρει το Page Six.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ