Κλείσιμο

«Ο πόλεμος των… Γκέιτς»: Ποιες οι αλλαγές στους όρους του διαζυγίου εκατομμυρίων

Αν και είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές μέρες, ότι η Mελίντα, ήθελε να χωρίσει τον Μπιλ Γκέιτς, από το 2019, και είχε κάνει αρκετές διενέργειες με τους δικηγόρους της για να την συμβουλεύσουν για αυτό, νέα δημοσιεύματα θέλουν την ίδια να επιθυμεί να προβεί σε κάποιες αλλαγές αναφορικά με την κληρονομιά που θα πάρουν τα παιδιά της.

Στο παρελθόν, η Μελίντα είχε συμφωνήσει να πάρουν τα 3 τους παιδιά (Τζένιφερ- 25, Ρόρι- 21, και Φίμπη- 18) κληρονομιά 10 εκατομμύρια ο καθένας, αφήνοντας τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ είχε πει σε δηλώσεις της «Πιστεύω ακράδαντα πως το να αφήσουμε στα παιδιά μας ένα τεράστιο ποσό δεν θα τους κάνει καλό. Υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με αυτό αλλά η Mελίντα και εγώ νιώθουμε καλά με αυτή την απόφαση».

Όμως όπως όλα δείχνουν, άλλαξε γνώμη μετά και την δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, προσθέτοντας στην ομάδα των δικηγόρων της, άτομα που καταπιάνονται με το καταπίστευμα και τις ιδιοκτησίες, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά σε ένα διαζύγιο.

Ενώ, σύμφωνα με την δικηγόρο διαζυγίων, Χάριετ Νιούμαν Κοέν, «Η μητέρα πάντα θέλει να προστατεύει τα παιδιά της, όπως φαίνεται να θέλει να πράξει η Γκέιτς. 
Τώρα λοιπόν που θα αναλάβει και εκείνη ενεργό ρόλο στην περιουσία και θα έχει τον έλεγχο, ίσως να αλλάξει την απόφαση που είχαν πάρει από κοινού».

Πηγή: Must