Κλείσιμο

Ο νέος «βράχος» Βασιλικής Οικογένειας μετά την απώλεια πρίγκιπα Φιλίππου-Τι λένε Βρετανικά ΜΜΕ

Μετά και την απώλεια του μακροβιότερου βασιλικού συζύγου στην ιστορία της Μοναρχίας στην Βρετανία, πρίγκιπα Φίλιππου, τα φώτα στρέφονται στην δεύτερη «σκληρότερη» φιγούρα, την Kate Middleton.

Η ίδια, έγινε «στόχος» των Βρετανικών media κατά την διάρκεια της τελετής της κηδείας του παππού του William καθώς όχι μόνο στάθηκε δίπλα στον 2ρο στην σειρά πιθανό μονάρχη ωσάν βράχος, αλλά έγινε και ο λόγος ο σύζυγός της να μιλήσει ξανά στον αδελφό του, πρίγκιπα Harry, μετά και τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξή του με την Oprah.

Η εφημερίδα “The Sun” αναφέρει χαρακτηριστικά «Ήταν προφανές στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου ότι το μέλλον της βασιλικής οικογένειας είναι ασφαλές με την Κέιτ ως τον νέο τους βράχο. Άψογα ντυμένη και κομψή με μαργαριτάρια έμοιαζε με αντιβασιλέα σε αναμονή» ενώ συμπλήρωσε στο δημοσίευμα την προσπάθειά της να φέρει κοντά τα δύο αδέλφια παρά τα όσα ειπώθηκαν για αυτήν από την σύζυγο του Harry, Meghan Markle.

Η Δούκισσα του Cambridge δεν παρέκκλινε ποτέ από τον στόχο της, που ήταν να στηρίζει στο έπακρο τον «τραυματισμένο» πρίγκιπα William και μάλιστα παρηγόρησε και τον πεθερό της πρίγκιπα Κάρολο, με ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και ένα χάδι στον ώμο.

Συμπερασματικά, όπως αναφέρουν και οι εφημερίδες στην Βρετανία, η Kate θα είναι εκείνη στην οποία θα βασίζονται από εδώ και στο εξής όχι μόνο ο Κάρολος αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια. «Δόξα τω Θεώ για την Kate - είναι ο βράχος στον οποίο θα βασιστεί η μοναρχία. Το Σάββατο, συμπεριφέρθηκε απολύτως άψογα», είπε για την δούκισσα του Cambridge ο βιογράφος του William.

Πηγή: Must