Ο νέος σύντροφος της Ριάνα επιβεβαίωσε τη σχέση τους: «Είμαστε πολύ ερωτευμένοι» (pic)

H Ριάνα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς είναι ζευγάρι με τον αμερικάνο ράπερ A$AP Rocky και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος είναι αρκετά ερωτευμένοι.

Οι φήμες περί σχέσης των δύο τραγουδιστών είχαν ξεκινήσει για πρώτη φορά το 2013, όταν ο ράπερ είχε συμμετάσχει στην περιοδεία της Ριάνα 'Diamonds World Tour', ενώ είχαν συνεργαστεί και στο βίντεο κλιπ του ράπερ για το τραγούδι 'Fashion Killa'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

Από τότε που ξεκίνησαν τη σχέση τους, οι δύο stars προσπαθούν να αποφύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις ή να φωτογραφηθούν μαζί. Ο ράπερ, όμως, πλέον επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνώριζαν, λέγοντας μάλιστα ότι είναι "μία στο εκατομμύριο” και πως "νομίζω ότι όταν ξέρεις, το ξέρεις. Αυτή είναι η μία και μοναδική”.

Ο ράπερ παραδέχτηκε ότι η Ριάνα επηρέασε και το νέο του άλμπουμ, στο οποίο θα συμμετέχει και ο βρετανός τραγουδιστής Morrissey. Η σχέση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξεκίνησε πριν ένα χρόνο, αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel. Μάλιστα, ο Rocky είχε συνεργαστεί με την Ριάνα στην καμπάνια της για το Fenty Skin, για την οποία είχαν δώσει και πολλές κοινές συνεντεύξεις.

Πηγή: Must