Αν είσαι fan των royals σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως η βασίλισσα Ελισάβετ δεν κρατάει ποτέ κινητό.

Μπορεί συχνά να κάνει τηλεδιασκέψης μέσω zoom, για τις υποχρεώσεις του Παλατιού, ωστόσο, για όλη την τεχνογνωσία της, η μονάρχης εξακολουθεί να προτιμά τον παλιό κλασσικό τρόπο για να μιλά στο τηλέφωνο.

Για συνομιλίες one-to-one, χρησιμοποιεί ένα σταθερό τηλέφωνο αν και θα μπορούσε εύκολα να αντέξει οικονομικά ένα κορυφαίο iPhone (η Apple θα μπορούσε πιθανώς να δημιουργήσει ένα μοντέλο μόνο για εκείνη εάν το είχε ζητήσει!).

Αλλά ένας royal expert αποκάλυψε ότι η βασίλισσα δεν αγαπά τα κινητά τηλέφωνα και παραμένει στην επιλογή του σταθερού που της αρέσει και έχει αγαπήσει χρόνια τώρα.

Ο Phil Dampier εξήγησε ότι η χρήση του σταθερού τηλεφώνου της βασίλισσας Ελισάβετ είναι αυστηρά ζήτημα προτίμησης, και όχι έλλειψη τεχνολογικής τεχνογνωσίας από την πλευρά της. «Η βασίλισσα δεν πιστεύει στην αλλαγή για χάρη της αλλαγής και αν νιώθει άνετα με κάτι που χρησιμοποιεί για χρόνια θα το διατηρήσει», είπε.

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της, Dickie Arbiter, είπε επίσης ότι το κλασικό στυλ τηλεφώνου ταιριάζει καλύτερα με την εμφάνιση του αιώνιου κάστρου και ότι η βασίλισσα δεν βλέπει κανένα λόγο να χρησιμοποιεί κινητό. Ο Arbiter πρόσθεσε επίσης ότι πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιλέγουν σταθερά τηλέφωνα για τα δικά τους γραφεία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο πρίγκιπας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, ακόμα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις